fredag 5 april 2013

Bjud på snygg-kakor i vår

Det har varit en del kalas-inlägg här i bloggen på senare tid och jag fortsätter på det temat lite till. Jag såg nämligen inne hos duktiga Anna-Malin hur hon använde sin kakstämpel och då kom jag på att jag ju faktiskt ännu inte testat den jag har! Nu känns det som om dessa stämplar är på ordentlig frammarsch, fler och fler dyker upp även i svenska butiker. Här kommer fyra fina varianter;
House Doctor är ju en favorit hos mig, de levererar alltid och deras stämplar kommer med tre olika överdrag: 100 % Home made, Best Cookie in town, A small bite of heaven. Pris cirka 189 kronor och du finner den bland annat hos Bagaren och Kocken.


Jag har tidigare bloggat om en snygg variant med texten HOME MADE som Åhlens har i sitt sortiment. Jag finner den inte på hemsidan men har sett dem i butik alldeles nyligen. 99 kronor för en sådan snygging,


 Jag passade på att klicka hem en kakstämpel när jag gjorde en beställning från Leilas general store i höstas. Även den med texten HOME MADE och dessutom omgiven av stjärnor. Sedan har den tyvärr glömts av och fått ligga orörd i vårt kök men nu måste jag minsann prova den! För 139 kronor får du en sådan.



Kakmått från clas Ohlson
 Sista stämpeln är en riktig budgetvariant! Ett färgglatt kakmått som finns för en billig peng på Clas Ohlson. Den här inkluderar fyra delar med olika budkskap som "Love bites" och "Sweet heart" för 49 kronor, kanske extra kul för familjens minsta bagare. Ett plus för att den inte bara stansar in texten utan även formar kakorna snyggt!

Igår var det deppigt här hemma ska ni veta. Som värmlänning så håller jag såklart stenhårt på Färjestad som spelar semifinal och nu fick pisk mot Luleå i förlängningen. Bittert värre. Sambon är mer balanserad då han är göteborgare och "Frölundait". Tur att någon kunde ta det soft och inte svära så mycket... Men idag är det fredag, även hos oss en uppskattad dag, och efter lunch blir det en liten utflykt till Stenungsund. Mannen ska dit och jobba och då följer jag med och andas lite havsluft en stund.

Hörrni, visst känns den här veckan mycket kortare än annars?

10 kommentarer:

  1. Men vad mycket roliga prylar! det måste jag nästan beställa till dottern!
    tack för fint tips!
    Trevlig helg!
    Kram helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul om du blev inspirerad! Tack detsamma! kram

      Radera
  2. Såg en liknande i ett set på bokia med en bok och en kakstans som jag blev sugen på, det jag saknar hos de översta är att de "bara" stämplar texten, vill ju ha en snygg form på kakorna oxå. Kanske får kika på budgetalternativet på Claes Ohlssons när jag kommer dit nästa gång.
    Ha d gott till vi ses igen / Maria P.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min svärmor hade fått en sådan från bokia i julklapp och jag håller med om att det är att föredra om den även "klipper ut" formen. Du får ta en titt hos "classe" när du är i närheten:) Ses på onsdag!

      Radera
  3. Åh jag har dem både hemma och i butiken, så himla härliga när man älskar att baka.
    Fin fredagskväll!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Sån rolig Home-made-stämpel gav jag bort i julklapp. Glömde såklart att fixa en till mig själv... :)

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Lena: Kan tänka mig att de säljer bra?:) Kram

    Stina: Visst är de häftiga! "leksaker" för hemmabagare:)

    Creando: Men det var väl en bra klapp! Du får höra med mottagaren om han/hon var nöjd så att du vet om den är värd priset:) Kramar

    SvaraRadera
  6. Nä, men vilken kul grej! Sån kan jag absolut tänka mig :) Kanske något till min baktokiga son. Tack för tipset!

    kram kram Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är nog den perfekta presenten till sonen isf:) kram

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...