söndag 31 oktober 2010

M på kalas hos kompisen!

Idag har Max varit på kalas i Borås. Kompisen Emil har fyllt ett år och det skulle naturligtvis firas! Fyra barn var inbjudna och de lekte och åt tårta så att det stod härliga till!:) Det är himla kul att se hur de interagerar med varandra. Lille Thomas tyckte till exempel att familjens katt var mest spännande medan Emil hade fullt upp att hålla koll på både leksakerna och mamma:) Alice kröp runt och Max verkade rätt chockad i början men hämtade sig efter ett tag. Max fick också stå ut med både att bli dragen i öronen, i håret och i skjortan, hehe. Han hälsar att det är payback-time när han växt till sig lite:-P

Efter ett par timmar tackade vi för oss och tog en tur på knalleland för att bland annat köpa fler flyttlådor. Sedan blev det ett spontanbesök på bästaste restaurangen Babbel Alla som känner mig vet väl hur mycket jag gillar det stället, alltid redo för ett besök där!:) Max var jätteduktig och satt i sin barnstol och smakade med oss och tittade på folk. När vi kom hem så blev han lite ledsen och har svårt att komma till ro nu fast han är så trött. Första tanden är på väg upp så det är nog den som spökar tror vi.

Bilder från dagen:
Uppklädd och redo för festligheter:
På kalaset fanns det en söt tjej att intressera sig för!
...Och roliga leksaker att greja med. Födelsedagsbarnet Emil i bakgrunden.
Tre killar uppradade för fotografering.

Maxen fick prova på att åka Bobby car. Det var en riktig höjdare och nu önskar han sig en sådan i julklapp meddelar han!:)

Och när man blir lite trött av allt kalasande så kan man vila i mammas knä en stund...
Tack till Emil med föräldrar för ett jättetrevligt kalas!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...