tisdag 15 juli 2014

The bookworm signerad Tom Dixon


Sprang på det här fina fjäderbokmärket av Tom Dixon igår och kunde givetvis inte motstå. Vacker färg i vacker form och nu kanske jag äntligen kan börja använda bokmärke istället för som nu alltid råka slå ihop boken och sedan få leta mig fram till rätt ställe. Jag köpte mitt hos fina Kvart interiör i Majorna för er som vill ha en likadan. Skulle egentligen ha Göteborgstavlan, men den var slut så jag får hålla mig till tåls.

Jaha, Maxen är med mamma och pappa i stugan och vi är för ovanlighetens skull barnlediga. Händer exakt aldrig annars och mammas sista ord innan de åkte var; "passa på att ha lite semester nu!". Synd bara att jag tolkar semester som "ta in på närmaste spa" och P tolkar samma ord som "lägg köksgolvet och fortsätt med att måla listerna"... Gårdagen spenderades med besök på Hornbach, Engelska tapetmagasinet (älskar att de är så proffsiga där), på Mio i Frölunda och på K-rauta. Inte riktigt min idé om "semester". Vi får väl se om jag kan locka över honom till the dark side inom en rimlig framtid?

Hoppas att ni har en fin julitisdag, oavsett vad ni hittar på! 

 P,s; jag har tappat bort mobilen nu igen. Den har varit borta i några dagar och jag kan alltså inte läsa eller skicka mess, bara så att ni vet! P:s kommentar; "men varför lägger du den inte på samma ställe varje gång så vet du var du har den?". Sjukt störigt med en sån sambo, eller hur? Han fick en arg blick och en sur flickvän kan jag säga...

3 kommentarer:

 1. Göteborgskartan finns att köpa i museibutiken på Göteborgs Stadsmuseum också :) kostar 300 där med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för tipset!! Ska kolla där!

   Radera
 2. Åh så fint bokmärke! Hoppas telefonen snart kommer fram igen :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...