onsdag 2 december 2015

Long time no see...

Bild från instagram; vårt matsalsbord har fått sig lite julpynt i form av en tomte från Jie (den har jag haft i många år nu och ska såklart fram till jul...) och en julgran från Haga hem, samt ett par kulor från Leilas General store.

Efter en väldans lång bloggpaus ska jag se om jag känner för att blogga igen. Lusten tog bara slut, det kändes som om det bara blev same same, men nu är det ju jul och det kan jag minsann frossa i:) På hemmafronten intet (så mycket) nytt; en ny  fyrbent familjemedlem i form av en Berner sennenkille på fyra månader bor numera hos oss, och det är givetvis stort, men annars är det sig likt. Med valp i huset så är det kalt på golven, mattorna är undanstuvade tills herrn lärt sig att kissa utomhus, och man får passa så att inte ett bords/stolben eller två råkar bli gott att klia tänderna emot. Men jag ska inte alls beklaga mig, han är ändå, trots en del testande av gränser för tillfället, den lättaste valp vi haft:)

Vi trivs fortfarande bra i vårt lilla trähus, visst finns det sånt som borde moderniseras (läs:badrum som inte är renoverat på 35 år), och en hel del är liksom halvvägs sen vi flyttade in, men det är mysigt och det känns verkligen som hemma. Och nu är det julpimpat och känns ännu mer "vi", även om det är väldigt olikt det som var vi i förra bostaden...

 

1 kommentar:

 1. Halloj halloj!
  Nu tog jag mig allt tid är (äntligen) att läsa din blogg. Vad kul med en valp!!! Jag har blivit lite småsugen på sistone att skaffa hund. Men det tål att funderas på eftersom jag aldrig haft hund och jag är ju hundrädd haha!

  Härligt att ni trivs i ert hus, det är ju så viktigt tycker jag!

  Kram fina du! Och god fortsättning på nya året!
  Malin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...