tisdag 4 oktober 2011

Makeup på Bodyshop

Idag har jag ägnat mig åt mitt utseende. Kan behövas helt klart. Jag blev övertalad att gå med i Body shops kundklubb för några månader sedan och då fick jag bland annat ett presentkort på en make-uprådgivning. Tiden gick och jag tänkte väl inte på det där så mycket, speciellt som Body shop inte brukar ha något som passar mig. När man har mörk hy så är det svårt att hitta bra produkter som funkar tyvärr, i alla fall när man är här i Sverige där majoriteten har ljus hy. Oftast är det också de dyraste grejerna som har bäst utbud och om man hittar nåt så får man liksom hålla fast i det. Sedan plockas just den färgen i den serien bort efter ett tag, det händer nästan alltid. Jag har ägnat sisådär 10-15 år åt att leta efter märken och "nummer" som blir bra på mig och där har Body Shop tidigare visat sig vara en flopp. Men så höll presentkortet på att gå ut och jag tänkte att varför inte? Kan ju gå dit i alla fall. Så det är vad jag gjort idag.

Och vet ni vad?! Body Shop har skärpt sig riktigt ordentligt! Tillsammans hittade jag och E som sminkade mig en jättebra bas med concealer, foundation och puder. Jag är hur nöjd som helst och kommer absolut att vända mig dit när mitt smink tar slut nästa gång. Att tjejerna på BS här i stan alltid är lika goa är bara en bonus!:) Det är ju fortfarande inte det billigaste märket direkt, men inte heller det dyraste och ett plus är att allt finns på ett ställe. Som det är nu så använder jag Sebastian Trucco puder och det får man verkligen leta ihjäl sig efter. Och så köper jag oftast foundation på kicks och sist blev det consealer från Ica- ja ni hör! Känner mig så nöjd och så är det roligt att få bli lite ompysslad och uppiffad en vanlig vardag. Jag bad om att få en "vardagslook" som jag kan använda i vilken situation som helst. Dessutom fick jag en del bra tips om hur man sotar ögonen och att undvika mascara på de undre frasnsarna etecetera. Det kostar 150 kronor att få make uprådgivning på Body Shop och jag kan absolut rekommendera det!

Inte så lätt att ta kort på sig själv upptäckte jag men jag ville ändå visa...Det syns inte så mycket men jag tycker att min hud fick en fin lyster och att det känns naturligt. Vill man så är det ju lätt att ösa på med mer skugga och förstärka läppfärgerna efter behov

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...