torsdag 1 december 2011

Ett gäng hemmagjorda kalendrar


Första december idag, lite svårt att tro om man ska utgå från vädret. Har ni deltagit i några kalendrar ännu? Flera större bloggar samt företag kör som vanligt sina egna varianter med give aways och kampanjerbjudanden som brukar vara riktigt bra. Och så är det ju första luckan att öppna även i barnens julkalender. Nu tittar ju inte Max på tv men jag tänkte försöka se svt:s version ikväll. Tjuvarnas jul tror jag den hette? Gustaf Hammarsten är med och då gissar jag att den blir bra:) Kanske har era barn öppnat den tillhörande kalendern eller någon annan denna morgon? Vi har två stycken upphängda, bara för dekoration detta år, men det ger lite myskänslor tycker jag:)

Nu är ni säkert klara med det för i år men jag tänkte ändå visa några fina versioner som man kan pyssla ihop själv om man inte vill köpa färdiga.

Drottningen av pyssel är ju givetvis självaste Marta Stewart! En fröjd att se henne dona framför kameran:) Några versioner från henne:I årets julpysselstafett bidrog bloggaren Kinoko med en söt variant. Läs HÄR om hur man går tillväga.


Anna-Lena har jag följt ett tag, hon har nyligen avslutat en stylistutbildning för Lotta Agathon som är mycket uppskattad i stylist/inredningsvärlden. Hennes enkla julkalender fixar man lätt med hjälp av washi-tejp:)Vi avslutar det här inlägget med ett par bilder från Weronicas hem där hon hängt upp så fina färgglada (men ändå stilrena!) julstrumpor. Om det är någon som letar efter en vacker sådan att lägga paket i på julaftonsmorgonen så kan de köpas hos klassiska svenskt tenn.                                            Önskar er en trevlig första dag på julens månad!!

1 kommentar:

  1. Lille herr E, har fått en choklad-kalender av mormor. Vi är inte superhårda med att inte äta sötsaker, men jag tycker inte att han ska få öppna varje dag, & äta choklad 24 dagar i rad!!! Men ikväll tyckte jag att han ändå kunde få öppna första luckan:0)....
    Han har haft en spricka i naglen, som nu hade växt ner & var dax att klippa bort... Med kalanderns hjälp, & locka med att det fanns en överaskning där, OM mamma fick klippa, så gick det bra:0). Nu var det även både fingrar & tår som behövde manikyr, & eftersom första lockandet gick bra..... Så "råkade" det bli 3 öppnade luckor:0).... men nu är han manikynerad, & fin inför glöggmingel:0).
    Men nu får luckorna vila lite... men jag ska nog köpa på mej nån mer kalender, suveränt att ha som lock, om man ska göra nått barnet verkligen inte ville :0).. hehe.

    KRAAAAAM//K

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...