lördag 24 december 2011

God Jul!


                       Ett par fingerdockor från Maileg som låg i Maxens paket imorse...

Sambon vaknade och mådde uselt idag, han som så sällan är sjuk:-( Men efter ett par alvedon var han på benen även om han varit trött och matt. Vi började dagen med tomtegröt och paketöppning för Max som dock inte riktigt har fattat konceptet med julklappar. Han tittar mest förvånat på paketen och förstår inte riktigt vad han förväntas göra. Men det är ju skoj med nya grejer såklart. Såpbubblorna var en stor succé och roligaste presenten hälsar han:)

Vid tvåtiden samlades vi hemma hos farmor och farfar (ja, Peters föräldrar alltså) och där gjorde vi som man brukar på jul; åt alldeles för mycket och bytte paket. Max hade fullt upp med skumtomtarna som han gärna ville hålla i och som kletade sig fast preciiis överallt. *note to self: aldrig ALDRIG bjud på skumtomtar till barn under sisådär fem år!* Vi försökte oss på att ta kusinbild, men medan Maxens kusiner satt så fint så vägrade vår busunge vara stilla och han skulle absolut inte alls vara i närheten av de andra just då.

                                        Men kameran ville han gärna undersöka...


Braiga klappar till en liten man. Han fick mest saker som låter. Fast min egen favorit var trägaraget som han fick av farmor.Överhuvudtaget en ganska stillsam dag trots tre småkillar:) Kusinen Eddie som är tre år var så duktig och ville gärna hålla koll på Max. "Är du glad nu Max" sa jag. "Jaa, han äl gad!" sa Eddie bestämt och nickade övertygat:) Max somnade givetvis i bilen på väg hem och tvärvaknade när vi satt och tittade på tv. Då var han övertrött och ingenting var bra så till slut så blev det läggning för hela familjen för att han skulle vara nöjd. Nu laddar vi för ännu ett julfirande, denna gång hos mina föräldrar...

2 kommentarer:

 1. Jättefina ljuslyktor!! Vill ha! ;) God Jul! :) XO

  SvaraRadera
 2. WOW, ser att Maxen fått en "sång-stol"!! Var på väg att köpa en till Emil i sommras... men säljaren (blocket), tyckte inte jag skulle köpa den, då det blev så dyrt att skicka på posten (hennes pris + frakten ihop, gjorde att hon tyckte att jag skulle leta efter nån på närmare håll), jag sa att jag gärna bet det, det kostar, bad henne även kolla upp vad det gick på hos Bussgods..... men då sluta hon svara!!??
  Märkligt, jag sa ju att jag betala!
  Emil kommer gärna & testar stolen nån dag, hälsar han:0).
  TACK för julkortet!!! Tyckte det var superfint:0). Är själv inte helt nöjd med våra iår.... kolla noga, så ser du att det är lite suddigt.
  Ha en god fortsättning, & hoppas julfirandet i Värmland blir bra<3.
  KRAAAAAM//The HawkNest

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...