torsdag 2 augusti 2012

Nypiffad dörr


När vi flyttade in var hallväggarna vita och vardagsrummet (som liksom "flyter ihop" med hallen) hade bruna väggar. Dem målade vi genast vita och för att få lite variation så fick hallen en ljusgrå färg. Men så har jag inte riktigt gillat att den röda ytterdörren efter det sett helt malplacerad ut. Så nu i sommar fick dörren bli svart istället. Vi valde att använda griffeltavelfärg för att vi ska kunna skriva ner sådant som behöver kommas ihåg, dörren är ju det sista vi ser innan vi går hemifrån och då lägenheten är liten så får vi inte plats med någon anslagstavla. När man bor enligt compact living-principen så gäller det ha fantasi:-)

Tanken var att även använda oss av magnetfärg vilket det inte blev den här gången dock, men kanske i någon framtida bostad? En idé är dock att bara använda en bit till magnetfärgen, det ska tydligen vara svårt att få det bra på en hel dörr har vi fått höra. Griffeltavelfärgen har vi köpt på Granit för 149 kronor och det räckte bra med en burk. Ett budgetsätt att få till lite förändring hemma!

4 kommentarer:

 1. Åh, så snyggt och finurligt! Love it! Tror inte att jag kan övertala sambon till det dock:-/ Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, men du får "fuska" lite då och måla på en stor playwoodskiva som du kan placera där den passar. Gärna ståendes mot en vägg. Då kan man ju ta bort den när man vill och sambon kan väl icke klaga?:-)kram på dig

   Radera
 2. Superfint!! Vi har oxå en dörr jag vill måla om för den är vit och det är ju snyggt..... när man inte har både barn o hund som vi (tror det är de som skitar ner mest iaf)...

  SvaraRadera
  Svar
  1. *Fnissar* känner igen det där, vi har ju också haft hund och har barn och vitt är ju så stylish men inte lika tjusigt med tassavtryck/kladdiga barnhänder som extra "dekoration" :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...