söndag 29 juni 2014

En låda som blev en annan låda


Efter flera års prenumeration på Glossybox så har jag nu löjligt många rosa lådor hemma. Visserligen gillar jag både färg och lådor, men en i månaden i två- tre år är ju ... eh... lite onödigt kanske. Så en av dem fick nyss äran att bli omstylad till att passa in i Maxens rum. Vi har valt tapeten Harlequin (grå)  från Ferm living till barnkammaren och då passade det här omslagspappret bra. Ja, sånt kan man roa sig med en söndagsmorgon när resten av familjen sover. Inte riktigt i nivå med att hänga på Bråvalla som vissa av mina släktingar gör, men hey, jag slipper ju sova i tält i alla fall:-)

Själv har jag mest aktiverat klickfingret dessa dagar. Perfekt med nätshopping när man har lite svårt att ta sig ut i butikerna själv. Igår blev det ett Don`t leave me-bord från Hay, det stod mellan det och deras Tray table. Dessutom en matta och ett överkast. Börjar bli dyyyrt, men som tur är så har vi ju en hel del möbler sen tidigare (som nu varit magasinerade i över tre år), så det blir nog inte så svårt att fylla huset.

För övrigt händer det inte så mycket just nu. Ett av mina mål med rehabvistelsen var att öka livsglädjen, och just när jag var där så såg jag möjligheterna på ett annat sätt, men nu känns det ungefär som tidigare. Mycket jag får avstå på grund av sjukdomen, många svårigheter som man inte ens tänker på när man är frisk. De senaste dygnen har jag fått öka medicineringen vilket gjort mig ännu tröttare än vanligt och det bidrar väl också till känslan av uppgivenhet som finns hos mig just nu. Jag hoppas att vi kan göra lite roligheter när P får semester framöver, för hur skönt det än är att få flytta till större boende så är det ju en del slit och inte direkt avkoppling.Usch, nu känner jag att jag drog ner humöret på både er och mig själv, inte meningen. Men kanske är det okej att skriva även om det som är mindre ytligt ibland?5 kommentarer:

 1. Härligt att du är tillbaka! Saknar dina härliga inlägg om livet!
  Kraam Fru L

  SvaraRadera
 2. Vad snyggt det blev med kartongerna! Det måste jag också prova! Har tänkt tanken men inte kommit längre.

  Bordet är ju sååå snyggt! Bra köp!

  Stackare som inte så bättre men skönt att P får semester snart så att det förhoppningsvis känns lite bättre. Ta hand om dig!

  Kram Kristin

  SvaraRadera
 3. Varm kram till dig! Man får visst skriva om jobbiga saker!
  Du har en jättehärlig blogg och om du skriver lite om hur du har det så blir det bara mer intressant. Jag har slutat läsa bloggar som bara visar upp en fin yta.
  Tack för att du delar med dig. Du vet att du har en jobbig tid framöver men när du kommit till ro i nya huset ska du se att det blir bättre.
  Somriga hälsningar från Marie i Gbg

  SvaraRadera
 4. Allt kommer ordna sig så snart du är på plats :) Fiffigt med lådorna, och super fint. Kram och ha en fin dag nu, njut, det är fredag

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...