onsdag 27 augusti 2014

VardagsrummetEhrenstråhles Paristavla får hänga med ett tag till, nu i en ny ram som passar till de ljusa väggarna. Soffa och fåtölj Ikea och soffbordet beställde vi hos Johan Tiberg. Ljusfatet kommer från Paradisverkstan, en ny favorit för mig.

En skymt av vardagsrummet på entrévåningen. Jag känner mig inte färdig här, ljust är ledordet, men jag ska införskaffa kuddar till soffa/fåtölj med lite mer färg har jag tänkt. Gult och rött kanske? Är inne på Svenskt tenn och Gudrun Sjödén, även Afroart har mycket fint. Här ska vi också ha en tv, bara vi nu kommer överens om storleken. Liten tycker jag, stor tycker P och där har vi fastnat. Som vanligt när det kommer till teknik med andra ord:)

 Ljusfatet från Paradisverkstan föll  jag hårt för när vi var hos mamma och pappa senast och besökte en butik där de hade produkter därifrån. Så fina! Det där med randigt och enkelt har inte alls varit min stil tidigare, men nu gillar jag det jättemycket. Kan inte riktigt förklara varför, men det för tankarna till Lotta på Bråkmakargatan tycker jag, "gula kulturtantshemtrevliga trävillan"...

Nu ska vi strax bege oss in till stan med en lista (man är väl inte listmänniska för inget) över butiker som vi behöver besöka. Är dock inte helt säker på att jag och mannen har samma uppfattning om exakt vilka ställen det är, han pratar Bauhaus, jag butik Tinna, hehe:)  Max har varit själv nästan hela dagen på förskolan och de har inte ringt så det har nog gått bra. Han var lite ledsen när P gick och det klarar jag inte av så jag hade stannat eller tagit med honom hem igen. Det är därför det inte funkar så bra när jag ska skola in, med min metod hade han väl varit färdiginskolad lagom till studenten eller så. Ha en fin onsdagseftermiddag!

2 kommentarer:

  1. Ser väldigt mysigt ut! Fin ljusstake! Haha tur P då kan skola in för lagom till stundent känns ju som om lille sonen tills dess hunnit bli galen på sin mor :) hoppas ni fick en trevlig shopping runda!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...