lördag 25 juni 2011

Ägnar mig åt sommaren...

Jag har mest ägnat mig åt att socialisera denna vecka, trevligt trevligt. Min syster dök upp hos oss i tisdags och stannade ett par dagar. Det var första gången hon besökte vår nya lya och det kändes kul att få visa henne vårt lilla krypin och nya hemstaden. I onsdags blev jag visst ett år äldre och jag blev väckt på morgonen av att mina kärlekar kom in och sjöng för mig. Fina presenter fick jag också, blev jättebortskämd av Peter och Max och fick två saker som jag verkligen önskat mig (de var inte med på den "officiella" önskelistan;-)) och av syster fick jag den efterlängtade boken "Kungligt snyggt" som verkligen motsvarade förväntningarna, jättenöjd! Dessutom fick jag en så vacker stor blombukett med bara vita blommor- fantastisk:)


Peter skulle till kontoret och fixa med en del så då följde vi med och reashoppade lite på Kungsmässan (Kungsbacka). Tom Joules sålde ut allt för 70 % så där fyndade jag två par gummistövlar till lilleman. På hemvägen stannade vi i stan och köpte med macarons hem, vi valde samma ställe som sist som har helt gudomliga!! Så macarons och tårta blev födelsedagsfikat.Svärföräldrarna kom och av dem fick vi sååå fina handdukar från Lexington. Vi har nämligen en massa slitna handdukar som vi båda haft med oss genom åren men nu ska vi rensa ut och se till att få det som vi vill.
I torsdags for min syster vidare och det blev lite tomt. Max älskar moster och de busar och stojar så att han kiknar av skratt och tyckte att det var så kul att få besök. Han var helt slut när hon åkte hem:-)

Igår (midsommarafton) så vaknade Max tidigt så då passade jag på att gå upp och baka. Det blev blåbärsmuffins och en After eight-kaka som blev riktigt lyckad så den kommer nog att göra igen. Sedan åkte vi ut på landet och firade. Anna och Magnus har nyligen skaffat en sommarstuga och dit kom förutom vi även Magnus syster L och hennes sambo och lille son. Det lustiga är att systerns sambo visade sig komma från mina hemtrakter, hans svägerska har gått i min parallellklass bland annat, så det blev lite "värmlandssnack" .L känner dessutom min kompis Maria sedan förr, världen är verkligen liten ibland:) Vi var sex vuxna, tre små och så två tonåringar. Det blev sill och nubbe och senare grillat, precis som det ska vara på midsommar! Omgivningarna var fantastiska, vi tog en promenad ner till sjön och det var riktigt midsommarväder med regnet som låg i luften men ändå den där magin som man bara känner just då. Minns hur det var när man var ung och plockade blommor och la under kudden i förhoppning om att drömma om den rätta...:)


En Max som gillar att fira midsommar!:)

Den kommande veckan ska vi passa på att umgås med Ida och Joacim som är på Orust nu. Och till helgen kommer mina föräldrar ner. Eftersom min släkt och mina vänner är så utspridda är det extra mysigt att det är sommar och ledighet så att man får chansen att hinna ses. Nu ska jag se om vår lilla älskling kan tänka sig att sova lite kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...