fredag 17 juni 2011

Färgklickar på uteplatsen

Jag har aldrig varit speciellt intresserad av trädgård och växter tidigare men det är faktiskt riktigt roligt att få göra iordning några krukor som får stå vid ingången. TIPS: hos handelsträdgårdar och liknande större butiker finns det ofta ett bra utbud av "dekorationsmaterial" såsom tygrosor och ljushållare till vettiga priser. Jag passar alltid på att köpa på mig lite när jag besöker ett sådant ställe.Vackraste fjärilarna i pastell. Jag fann dem hos Village och nu pryder de vår vägg...

Vad passar bättre vid entrén än en skylt som talar om vad vårt hem betyder för oss?Tror ni att någon kan gissa att det är just jag som bor här...?:-) Jag brukar ta svängen om stormarknader i stil med CityGross där de vanligtvis säljer trädgårdsdekorationer som dessa ganska billigt. Jag köper gärna betong och målar om själv i den färg jag vill ha. Hur söt är inte den rosa igelkotten t.ex? :-)

2 kommentarer:

  1. Du har så rätt fina du <3 Allt du skriver har en mening. Och jag vill säga att det betyder så mycket det du skriver :) Hur är det med dig idag då? Blir avis ;) på dig så är så duktig på inredning.. Pastell är ju bara så fint.
    Jag önskar att jag hade en bit trädgård eller att jag iallafall bodde så att man kunde ha en lite terass oså.
    Kram till dig och Max och voffsen <3

    SvaraRadera
  2. Tack gulliga du! Visst är pasteller underbart?:) Jag förstår vad du menar, skulle gärna ha en liten gräsplätt så att Max kunde leka där istället, som det är nu får vi gå ner på gården eller till lekparken. Kram på dig!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...