söndag 8 februari 2015

Balloon lampDen här fina lampan för barnrummet har jag dregglat över sedan jag såg den i ett inredningsmagasin för ett bra tag sedan. Då verkade den inte gå att finna i Sverige, men nu såg jag den precis i fina nätbutiken La Maison. Ballonglampan finns både för tak och vägg- visst är den härlig?:) 

Här har vi vinkat av våra gäster (i dubbel uppsättning då svärföräldrarna också varit här och fikat) efter en intensiv helg, och nu är det soffhäng på hög nivå som gäller. Fin söndagskväll till er! 

2 kommentarer:

 1. Mysig blogg och fina bilder! Ja, sparkfest fungerar så att varje familj blir tilldelad antingen för-, huvud- eller efterrätt. Så att man lagar en rätt och äter två. Således är gänget uppdelat i 3 delar. Så på förrätten träffas 3 olika familjer inkl vi, och sen åker vi vidare där vi träffar 2 nya familjer, och på efterrätten återigen helt ny sammansättning av folk. Och på efterfesten förenas alla. Vissa grupper är riktigt festliga och andra lite tråkigare, men hur som helst blir det alltid en överraskning! Det är extra kul när man lär känna någon som man gillar oväntat mycket. Mvh tigern

  SvaraRadera
 2. O, vilken ovanlig lampa. Fantasifull!

  Härlig blogg du har fann den via Timeoftiger

  Välkommen in till mitt Place :)
  Christina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...