tisdag 10 februari 2015

This is my happy place - budgetkap!


För ett tag sedan började tygbanners med text på dyka upp lite här och där; både i bloggar och tidningar. De finns t.ex. att köpa hos mokkasin. Rätt fina tyckte jag. Dock kändes priset på mellan 500 och 650 sek en aaaning överdrivet för min del, men nu har Lagerhaus kommit med en variant för den mer rimliga summan av 99 kronor som jag genast högg. Ett tips från mig alltså:) På bilden syns också en glimt av DIY-lampan från House Doctor som hänger över trappan. Den ger ett väldans fint ljus och vi är så nöjda.

Vet inte riktigt vad det var med mig igår, jag var helt slut! Jag sov på väg in till SU, sov på väg hem, släpade mig i säng och var som däckad fram till 22.30 då jag var vaken länge nog att byta om och äta lite, innan jag slocknade igen. Såg knappt mitt lillhjärta alls igår alltså, får försöka vara lite roligare idag:) Önskar er en fin tisdag! 
 

1 kommentar:

  1. Så himla snygg! Stod och höll i den när jag köpte min ampel men visste inte var jag skulle hänga den så jag avvaktade men ångrade mig faktiskt lite direkt. Får nog springa förbi snart igen och införskaffa mig en:)

    Kram Kristin

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...