torsdag 12 mars 2015

The perfect pear


Några pics från Maxens rum. De söta päronen såg jag på instagram, tjejen som visade dem skulle visst sälja, men då de verkade så poppis så chansade jag inte på att hinna köpa utan gjorde egna istället. De passar så bra ihop med tavlorna i samma stil. Jag hade nog tänkt mig enbart gråa, men en viss soon-to-be-5-åring skulle absolut ha en i guld:)

Idag blev vi väldigt överraskade när min mamma plötsligt dök upp och hämtade Max på förskolan. Sedan läste hon böcker, följde med M till lekparken och stekte pannkakor. Det kanske inte låter så märkvärdigt, men med tanke på att mina föräldrar bor cirka 20 mil bort (lite närmare nu när vi flyttat alltså) och vi inte har någon i närheten som nånsin gör sånt så blev det stort för oss. Tänk att ha någon som hämtar på föris eller grejar med maten nån gång, vilken lättnad det skulle vara. Ta vara på det ni som har någon sådan hjälp i vardagen:)

Nu är det strax premiär för säsong två av Badhotellet, den danska serien som var så fin. Missa inte den på fyran om en stund. Ha en fin kväll! 

2 kommentarer:

 1. Jag förstår att det känns galet lyxigt! Bor också långt från allt sådant!
  Fina päron, päronformen är så fin!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Vilket fint rum! Och päronen var ju hur söta som helst!

  Kram Malin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...