torsdag 7 juni 2012

"In the summertime..."


Även om det kanske känns lite missvisande en sådan kall och regnig dag som denna så har springbreak bytts ut mot summertime.


Har spenderat förmiddagen på SU och känner mig rätt mörbultad efter ett par timmars mental mangling. Men det är skönt att ha det gjort. Jag hade hoppats på en tur till IKEA ikväll men det är tydligen styrelsemöte i föreningen då så det får visst vänta. Vi har nästan bestämt oss för att ge ytterdörren en make over- från rött till svart. På insidan alltså. Tanken är att vi ska måla den i griffelfärg. När vi flyttade in var hallen vit och då funkade den röda färgen ganska bra men numera är den grå och då blir det nog snyggare i svart.

Redan när vi flyttade hit så var planen att detta skulle bli ett "mellan-boende", ett ställe som vi skulle ha samtidigt som vi letade efter något annat. Och det känns mer och mer angeläget ju äldre Max blir. Vi har inte funnit något ännu men tankarna finns där och därför känns det bra att göra så mycket man kan innan den förhoppningsvis ska säljas. Jag tror att de förra ägarna skulle bli rätt förvånade om de såg lägenheten nu, de flyttade in när det var alldeles nybyggt och på de tre år de bodde här så fick allting vara i samma färger som när de kom. Skittråkigt tyckte vi och har därför målat om varenda rum:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...