måndag 2 juli 2012

Kuddprojekt coming up!


Jag har spanat på de fina tygpåsarna från Granit tidigare men tvingats inse att jag verkligen inte behöver fler tygpåsar. Alls. Det är dock något med dem som gör att jag inte helt kan släppa tanken. Sedan kom jag på den eventuellt briljanta (?) idén att göra om dem till kuddar. Jag gillar den enkla designen och tror att de kommer att passa bra till vår utegrupp i rotting. Och nu när de är nedsatta med 30 % så passade jag på att köpa tre stycken. Så planen är att låna mammas symaskin nästa gång jag träffar henne och sedan hitta en innerkudde som passar, alternativt lägga lagom mängd fyllning i dem.

Jag tänker mig att det kan bli lite roligt att ha kuddar som inte alla andra har och så är det ett sätt att få använda motiv som jag gillar.
Vad tror ni? Hiss eller diss?

4 kommentarer:

 1. Hiss! Jag tror att det kommer att bli jättefint = )

  SvaraRadera
 2. Hiss! Helt klart! Väntar o längtar redan efter att få se resultaten! Kram kram

  SvaraRadera
 3. Vad bra!:) Ska givetvis dela med mig av resultatet, kanske är det någon som blir inspirerad att göra egna kuddar:) Kram på er

  SvaraRadera
 4. Vilken bra idé!! Funkar bra med handdukar också, vet jag köpte billiga på ikea en gång med samma ide i syfte (sen att det inte blev så sen är en annan femma..). Har försökt kommentera sen igår här hos dig men funkar inte, antingen är det min jobbdator eller min profil på blogger som strular, mina kommentarer försvinner. Ville ju kommentera på ditt inlägg nedan om hur du mår. Men du får en stor stor kram här nu ia så hoppas jag att denna kommentar får stanna kvar på sidan :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...