söndag 1 juli 2012

DIY- tårtfat på budgetvis

Det finns så många fina tårt/kakfat därute. Och jag går mot strömmen och alla loppistrender och medger att jag helst hade velat ha ett alldeles nytt och fint. Och gärna då ett rosa. Men så kostar de ju vanligtvis en slant och just nu är inte kakfat något som står direkt högt upp på listan över sådant som behöver prioriteras i vårt hem. Så då fick jag helt enkelt göra ett eget. The budget style. Porslinet kommer från Ikea.

Av det här:


 ...uppenbarade sig detta:...Och rosa blev det också!:) Allt som behövs är alltså en flat och en djup tallrik samt hållbart klister, och du är rustad för sommarens festligheter.

10 kommentarer:

 1. Så himla fiffigt!!
  /Helene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja visst var det enkelt!:)

   Radera
 2. Vad fint! Och rosa som är så ljuvligt! Stor kram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rosa ÄR ljuvligt!:) Kram tillbaka!

   Radera
 3. Åh, så snyggt och smart! Tom opyssliga Frida skulle nog kunna svänga ihop något liknande:-) Och rosa är den finaste färgen tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är fullkomligt övertygad om att du skulle klara det galant:) Jag använde porslin från Ikea men man kan ju ta precis vad man gillar! Jag tycker att rosa är en snäll färg! Snäll mot ögonen, snäll mot sinnet! Kram

   Radera
 4. Men vad fint!! Smart gjort! Tänkte jag skulle göra ett jag såg i 101 ideer men det här var tusan mycket fiffigare :) Oh, rosa, gillas också hihi
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter spännande! Vad var det för något? *nyfiken* Ja rosa är allt något särskilt! Kram

   Radera
 5. Vad smart..det blev ju jättefint! :) Rosa är min favvo-färg. Kram :) Ps: Hoppas du mår bättre nu och att du fått vila!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja rosa är en alldeles lagom färg:) Tack för din omtanke! kram

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...