tisdag 18 september 2012

Kakfatet


Kakfatet i egen hög skapelse. Med plats för mycket gotterier.
 För en tid sedan så hade Kakfateriet ett erbjudande då man fick rabatt på sin beställning. De specialiserar sig på att sälja delar så att man själv kan göra ett kakfat. Jag gjorde ett enkelt kakfat för ett tag sedan (det kan ni se HÄR) men ville gärna ha ett i andra färger också (nu kan man ju tro att jag har återkommande kafferep hemma vilket inte riktigt är fallet tyvärr:-)) så jag gjorde en beställning på två set och en borr.

Det har blivit liggande ett tag men nu har jag med assistans av sambon kommit igång. Resultatet av det första försöket ser ni ovan! Tallrikarna hittade jag på IKEA. Detta exemplar ska min mamma få men jag ska göra ett till mig själv också, dock med lite annat porslin. Planen är att kika på någon loppis efter något vackert mönster. Minsann om inte julklapparna i år får bli "hemmafixade" :=)

1 kommentar:

  1. Visst är det en bra idé! Själv har jag fastnat för att göra kakfat med färdiga kakfatsstativ, och har även sådana stativ till salu på min blogg för den som är intresserad. http://allakansy.blogspot.se/2012/09/alla-kan-goratillverka-egna-kakfat.html
    Vill man prova även en sådan variant, kostar dem jag har hemma 60 kr/st inklusive porto inom Sverige. Tack för fin inspiration!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...