onsdag 26 september 2012

Letter plates


Måste bara visa en nyhet från Design Letters! Snygga muggarna med bokstäver på som man ser lite varstanns har fått kompisar i form av tallrikar, även de med typografi av Arne Jacobsen. Gillar stylingen på bilden, ett kul sätt att inreda köket. Tallrikarna kommer ut i november.

2 kommentarer:

 1. Kära nån vad ni kämpar Kära du!
  skönt att eran lilla max är i fatt, det måste kännas Underbart! Lilla älskade barn!
  ...
  Vi har också ett STORT problem här hemma det är brist på barnvakt. Vi är bara föräldrar känns det som vissa dagar, man kämpar och kämpar.
  Man tycker i bland att nära och kära skulle förstå. Men så mycket som vi tagit upp med dem är det ingen som bryr sig.
  Vi har inte varit på bio på fyra år, vi har gått ut och ätit EN GÅNG om året tillsammans (utan barn) i bland önskar man bara att någon tog de små liven och man kunde ligga hemma och kolla på film, få en sovmorgon!
  Jag älskar mina barn över allt annat.
  Men i bland skulle det vara nyttigt för både dem och mig som förälder att få känna saknaden, att få ny energi!
  LYCKA TILL, ni finner säkert en lösning!
  KRAM ELLE

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej goa du!
   Jag förstår PRECIS hur du menar med att man skulle behöva få "tanka energi" ibland och faktiskt få göra något tillsammans med sin man utan barn! Det handlar ju inte på något vis om att man inte älskar sina barn, men alla människor behöver ju en paus och, som du säger, få sakna varandra ibland!

   Det händer ju att vi är barnlediga och hittar på någonting- men INTE tillsammans då eftersom en av oss måste vara hemma och ta hand om sonen. Alltid. Till slut blir man ju liksom bara mamma och pappa och inte det där paret som man var en gång. Jag är ledsen för er skull att ni inte får hjälp trots att ni förklarat hur ni har det! Vi har ju exakt samma situation...

   Önskar att folk kanske kunde sätta sig in i hur det är att vara småbarnsföräldrar och ställa upp och kanske också se det som ett privilegium att få umgås med barnen nån gång då och då! För man vill ju liksom inte tvinga folk, det vore underbart att få erbjudandet och veta att det blir ett utbyte för alla.
   Tack för ditt stöd! Stor kram!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...