onsdag 13 februari 2013

A sweet for my sweet

Godis från Lagerhaus


Det där med presenter på hjärtansdagen är inte så viktigt tycker jag, även om det är roligt att få någon liten uppskattning i alla fall.  Jag vet att jag brukar klaga på min oromantiske pojkvän (den där historien om min födelsedag var ju liksom inte den enda...) men förra årets valentindag hade han köp en chokladros och en fin rosa kopp så ibland blixtrar det till:-)

 Jag tänkte tipsa om vad jag gav honom ett år (tror jag skrivit om det tidigare men det är värt att nämna igen). Lagerhaus har ju så mycket käckt godis med söta små hälsningar på och jag köpte helt enkelt en fin påse som jag fyllde med lite blandat gott. Det kostar inte mycket men det är lite roligt och uppskattades faktiskt. Så det får bli ett litet tips från mig till er som bor i närheten av en sådan butik, det funkar ju till både barn och vuxna. Vill man så kan man ju smyga ner en biobiljett eller något annat i samma påse. Knyt en rosett om och voila! Presenten är fixad!4 kommentarer:

 1. Jag saknar Lagerhaus. Det finns inte här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar Lagerhaus skarpt så jag förstår att du saknar det. Tur att det finns webshop nu om längtan blir för stor:-)

   Radera
 2. Jag brukar inte bry mig om alla hjärtans dag, till och med undvika den för jag tycker mest att det är ett kommersiellt påhitt. Men faktum är att vi ska äta på restaurang i morgon kväll, inte för att det är alla hjärtans dag egentligen utan för att vi har ett presentkort på en restaurang och barnvakt. :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att det behövs lite kärlek eftersom många (dock inte jag då)upplever vintern och dess månader som långa och svåra. Men det är ju många som tycker som du såklart också. Låter jättemysigt med banvakt och restaurang- oavsett vilken dag det är:) Kram

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...