söndag 10 februari 2013

Det grafiska personnumret

                                                       Bilder: Makewall.

Som ni kanske vet vid det här laget så är jag en tidningsknarkare av rang, och då ska det helst vara inredningsmagasin. Inför övernattningen på sjukhuset för ett par veckor sedan så köpte jag med mig några nummer att roa mig med, för säga vad man vill om sjukhus men särskilt inspirerande inredning har de sällan.

Extra kul tycker jag det är att se på barnrum, ibland får jag idéer som jag lägger på minnet inför framtiden, ibland är det bara roligt att se hur andra har inrett barnkammaren. Många hem är ganska lika, svart och vitt och Tine K (och jag är ju likadan!) men just i barnens rum tar man ofta ut svängarna lite mer. I Plaza interiör hittade jag några tavlor på väggen som såg lite lustiga ut och såg att det stod att det var barnens grafiska personnummer. Jag har skymtat liknande förut men aldrig riktigt vetat vad det är. Nyfiken som jag är kikade jag på nätet när jag kom hem och ja, det finns företag som skapar sådana prints!

Makewall gör personnumret grafiskt och historien bakom finner ni här. Kul idé får jag lov att säga, även om jag kanske inte kommer att inreda hemmet med en sådan tavla. Jag gillar att det ser färgglatt ut och man får ju något personligt. Kika gärna in hos Makewall som har en del annat också i sitt sortiment, deras affärsidé är enligt hemsidan att släppa fram kreatörer på uppgång och sådant hyllar jag gärna!

Vad tycker ni om printsen med det grafiska personnumret, något ni kan tänka er att köpa? Hiss eller diss?

6 kommentarer:

 1. En rolig idé, ger ju färg till rummet!
  Jag hissar :)

  Återkommer till dig!
  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja färgglad är den, det håller jag med om:) Ju mer jag ser på den, desto mer gillar jag den faktiskt! Tack detsamma!

   Radera
 2. Alltså, jag gillar ju gammaldags, broderier och änglar, guldramar och sagotroll och sånt. Men det var en jättekul idé och kanske barnen skulle gilla det. Fina färger var det i alla fall. Man blir glad!

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är nog lite åt ditt håll där... Men som tavla i barnrummet kan jag tänka mig att den passar:) Kram!

   Radera
 3. Jag tycker de kan vara fina där de passar in, inte hos mig dock. Men alltid roligt med lite färg!

  Tidningsknarkare - det kan man kalla mig med. Oh vad jag tycker det är roligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja men visst är det härligt att få hålla ett sprillans nytt nummer i sin hand och veta att man har en stunds avkoppling framför sig:)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...