torsdag 14 februari 2013

Alla ♥-ns dag!
Ett hemsnickrat kort och godis i hjärtform till viktiga människor i mitt liv.

Jag önskar er som kikar in här en fin valentindag, oavsett om ni firar den eller ej. Vi ska bjussa oss själva på hämtmat och kanske blir det lite "hjärtgodis" även hos oss.

22 kommentarer:

 1. Varma kramar till dig på Alla Hjärtans Dag!
  Önskar att din dag blir fylld av kärlek, värme och skratt!
  Raina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket för din fina hälsning, jag hoppas att du också hade en härlig dag!

   Radera
 2. Det måste vara ett roligt jobb och jobba med dig! Dina tjejer är säkert glada att ha dig som vårdtagare. Hur många timmar är de hos dig varje dag?

  Jodå, jag och min brevvän har träffats, två gånger. Hon bor i Vindeln, långt upp alltså, så vi har tyvärr lite långt till varandra.

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja iom. att de är ganska nära mig i ålder så blir det ju lite som kompisar kan man nog säga:) De är hos mig någon timme varje dag fördelat på två tillfällen. Sedan har jag ett antal timmar per månad då jag har ledsagning och då är det också de som är med mig.
   Tack detsamma!

   Radera
 3. Önskar dig detsamma och det är klart att du ska äta lite choklad idag, det måste man liksom. Tror nästan att det är lite lag på det faktiskt. När jag tänker efter! Tror nog att dina "flickor" tycker att du är världens bästa!

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror definitivt att du har rätt- det måste nog vara någon slags lag som kickar in; "lagen om chokladen":) Kram!

   Radera
 4. Va mysigt för din farmor!
  Själv firar vi också med hämtmat och godis :)
  Sen väntar nattjobb igen :(

  Ha en mysig dag! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hämtmat och godis är ju det bästa!!:) Nattjobb kanske inte lika kul förstås...kram

   Radera
 5. Uppskattning får man aldrig för mycket av!

  SvaraRadera
 6. Hoppas att du har haft en fin alla hjärtans dag med dina killar, njae så fanatisk är jag inte att fira, kan nästan bli mer emot det.. men jag ska inte gapa för mycket för mannen kom precis hem med en likadan chokladask som du visar på bild, han verkar mumsa i sig den själv ;-)
  Så fina saker/förvarningar du visar... gillar House Doctors koppar, jag har sett de lila/gula live på Ikea, var inte lika impad i verkligheten...
  Jag jobbar inom logistik

  Kram och ta hand om dig denna hjärtedagen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du har uppfostrat honom bra om han kommer hem med sådana smaskigheter...även om han äter det själv;) Ja HD-boxarna kan jag def. tänka mig, jag tyckte att de såg lite "gammaldags" ut nästan:) Hoppas att du hade en fin dag oavsett om ni firade eller ej!:) Kram tillbaka!

   Radera
 7. Jag tillhör ju dem som alltid tyckt att det varit lite fint med Alla Hjärtansdag, en dag när man passar på att vara lite extra kärleksfull. Det behöver inte vara några dyra presenter utan ett kort, ett sms eller en liten gest som visar att man betyder något för varandra räcker gott. Det är lätt att glömma bort varandra i denna stressiga tillvaro vi lever i.
  Massa varma kärleksfulla kramar till dig
  från
  Melodys matte och en STOR puss från Melody

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen precis! Så känner jag också! En del är så duktiga på det i vardagen men de senaste åren har vårt liv handlat mycket om sjukdomar och andra motgångar och då är det lätt att glömma bort att faktiskt uppskatta varandra.

   Jag tackar så ödmjukt för de varma kramarna och sänder genast ett gäng tillbaka! Lovis hälsar att hon också gillar den här dagen då hon har ätit oxfilé och annat gott:)

   Radera
 8. Stor KRAM till dig på kärlekens dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack du fina! En lika STOR KRAM tillbaka!!:-)

   Radera
 9. Tack så jättemycket för det underbart vackra kortet, chokladen och hjärtana. Mycket uppskattat av alla och gåvorna fick en hedersplats i personalrummet. Det är alla goa brukare som DIG som gör att man älskar detta jobbet.
  Ska bli spännande att få träffa Lovis i morron. Kramiz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för allt du gör:) Har läst ut nästan alla böckerna nu:) Ja du kan räkna med att bli utskälld imorgon när du kommer, hon börjar ju gapa så fort hon hör er och då tvärvaknar jag...:) Kram!

   Radera
 10. Så vackert du har gjort! Minns du att vi "sa" någon gång att vi ska slå in paket och göra kort när vi ses? Nu fick jag en sådan lust med det igen!
  Men det vackraste av allt, det är ändå gesten till dina tjejer, tankarna. Du har ett så stort hjärta, vännen min, det är så lyckligt!

  Jag vill att du har haft en underbar alla hjärtans dag, precis lika fin som du önskar alla andra!

  Varma kramar,
  din vän Frida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja just det!! Åh vad roligt! Jag hoppas att det blir snart! Jag har alltid någon dum röst i huvudet som säger att det jag gör inte riktigt duger, att alla andra gör det mycket finare, men jag försöker att strunta i den elakingen och tänka som så att jag i alla fall GÖR det. Det går bättre och bättre att stänga den där suriga rösten borta...

   Vet du, jag har haft en underbart fin dag och är så glad! Som du vet har det varit en del motgångar så jag var liksom halvt inställd på att någon av oss skulle få magsjukan eller liknande, men vi mådde bra och hade det så fint! Och tack förresten för att du delade med dig av din älskades namn, det känns lite mera bekant då! Nu ramlar ögonen ihop känner jag så nu är det sängdags. Stora kramar kära vännen!

   Radera
 11. Vilken mysig blogg =) Kikade in och önskar dig en härlig fredag! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad glad jag blir:) Önskar dig detsamma! Kram

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...