onsdag 1 april 2015

Odd Molly Home


Jag har länge gillat Odd Mollys kläder, främst deras koftor och klänningar som känns feminina och kommer i så fina färger. Har ett gäng i garderoben och jag älskar att även vi som är allt annat än modellsmala kan bära dem.

För några säsonger sedan kom det ut kuddar och plädar från OM, som nu utvecklats till att även inkludera sängkläder, handdukar, med mera. Och då vi har ett badrum som helrenoveras och just nu kaklas så kikar jag runt på olika passande accessoarer som ska få ta plats där, och Odd Mollys handdukar/badlakan har seglat upp som en favorit. Jag gillar verkligen den där twisten med de karaktäristiska kryssen- jättefint!

Svårt det där med badtextil tycker jag, de ska gärna vara fina och relativt enhetliga i sina färger, men givetvis också behagliga. Vi har en del  från Lexington i badrumsskåpen nu, men de lever inte riktigt upp till priset i mitt tycke. Hittills har jag bara sett OM:s handdukar på bild, men jag hoppas hitta dem i butik framöver så att jag får känna på om det passar in hemma hos oss. Någon av er som sett dem live, eller rent av köpt hem den?

2 kommentarer:

 1. De ser väldigt fina ut tycker jag!

  Har inte sett dem! Man ska tänka på dig om jag stöter på dem :-).

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Nope OM handdukar har jag inte sett men de föll mig i smaken!
  Jag har några Lexington hand handdukar... så badlakanen vet jag inte! men jag har läst recension om Ullareds handdukar att dom skulle vara kanon, ja man vet ju aldrig tom de billiga kan ju fungera ;-)
  Annars kör jag på Hemtex, två för en! Jag gillar deras handdukar...

  Ja det är lite skönt på gott och ont att säsongen är över.. helt plötsligt finns ett hus att ta hand om!
  Friskis och Svettis har ju för mindre barn skulle inte det kunna funka för Max?

  Nope det är inte så svårt med en PT, det enda jag skall hålla mig i från är mjöl, pasta och vitt ris sen får jag äta allt (ja kakor, godis och andra goda nyttigheter kan man ju inte vräka i sig...)
  Middag och lunch består av 1/3 av tallriken är protein, 1/3 är kolhydrater och halva tallriken fylld med grönsaker... inte äta sig proppmätt och få in mellanmål där emellan...
  Japp jag är lite av en Skalman

  Hoppas att du har en skön påsk
  Kram Sandra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...