måndag 20 april 2015

Ögongodis

 

Jag kan känna att jag blivit lite mätt på bilder i stil med Alvhems mäkleri och Stadshem som visats på nätet om och om igen de senaste åren. Lite för många stylingar av samma team, kanske?  Älskar däremot att se på fint inredda objekt där det faktiskt känns som om familjen bor, och inte det där "halva bohagen är egentligen prylar som nu flyttas mellan alla de hem som ska säljas ungefär samtidigt." Självklart inspireras man av andra, det gör jag också, men det känns liksom roligare att se ett hem där man kan anta att människorna bor och lever i miljön året om, om ni förstår hur jag tänker?:)


Här är det en av tjejerna bakom Wiho design - som gör fina prints till väggarna btw, *tipstips*- Janina Bylund, som även är inredningstylist, som säljer sin våning i en av stockholmsförorterna, och jag är förundrad över hur snyggt varenda pinal, varenda kulör passar in. Det ljusa trägolvet gör mig grön av avund och jag gillar alla smarta budgetlösningar. Som balkongen med sina lastpallar, jag letar inspiration till något liknande så jag jublar såklart över bilderna. Fler finns här om ni vill se mera

2 kommentarer:

  1. Håller med det blir lätt så när man tittar mycket och ofta! Jag kollar nästan aldrig på Hemnet eller andar mäklare längre för att hämta inspiration utan i så fall för att kolla marknaden.
    Man förstår ju att det inte är lätt för stylisterna att styla helt olika och att de såklart inte kan ha hur stort lager som helst! Men som du säger man blir lite mätt :-)

    Kram fina du!
    Malin

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...