fredag 25 november 2011

Julens dofter...(Maison Belle)

Som ni nog märkt så är jag en stor fantast av julen och dess helger. Framförallt för att det är så mysigt med alla ljusen och de vackra dekorationerna. Vi har ju inte så mycket yta att spela på men jag vill gärna göra iordning lite i alla fall. Peter är som vanligt helt likgiltig inför julen och tycker att det räcker med (citat) "nån tomte i ett hörn" (slut citat) Skönt tycker jag, då får jag greja ifred:)

På köksbordet just nu har jag en skål som jag fyllt med röda och vita kulor och runt om lade jag slingan jag hittade på Indiska. Det behöver liksom inte vara krångligare än så.

Något som också skapar rätt stämning är dofterna! Apelsin med nejlikor gjorde alltid min mamma iordning och det ska jag nog också ta och göra, och så ska jag "fuska" lite genom att köpa hem Maison Belles speciella julmedel. Jag använder Maison belle både i badrummet och i köket och givetvis får det bli en med apelsin och kanel också!


Finns hos Ellis corner som är en av mina favoriter. Ni som bor i närheten av Göteborg/Kungälv kan också köpa den i Stinas butik i Hålta. Stina är en rar dam som dessutom är svärmor till Mia som driver Ellis corner och säljer därför en del av deras sortiment i sin lilla gårdsbutik! Väl värt ett besök!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...