tisdag 29 maj 2012

Balkong 2.0


Nu börjar det ta sig! Den efterlängtade vågön är på plats och den är förvånansvärt skön att sitta i. Golvplanerna är lite i dvala just nu även om jag fortfarande helst vill måla vitt. Och en vimpel vill jag ju ha såklart, ska bara leta tyg först. Men annars tycker jag nog att det känns rätt lagom. Utrymmet är litet men jag ville ändå skapa en yta som passar till flera saker, som att ta en fika eller bara vila kroppen en stund. Igår kväll tände vi upp alla ljusen och det lyste så fint i mörkret och skapade en riktig mys-känsla.

Vi är ju både barn och vuxna i det här hemmet och det vill jag ska synas i färger och former. Jag älskar att man kan fixa till det även med liten budget; möblerna kommer från IKEA och mitt favvoställe Rusta. Mattan är också Rusta medan dynorna är från en lokal butik och pläden från City Gross. Tavlor från Knaada. Nu fattas bara sol och en schysst bok så är balkongen redo att invigas för den här säsongen!:-)

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack käraste:) Fast nu när jag ser bilden så tänker jag att det där golvet alltså...:)

   Radera
 2. Så himla fint och mysigt! Längtar tills jag snart ska få inreda vårt nya altandäck :) eller "dansbanan" som vi kallar det haha :) Har sett en rund/oval loungesäng på Rusta som jag tänkte åka och kika på bland annat faktiskt. Rusta har ju verkligen hur mycket som helst! kram och hoppas du får en fin dag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den fina "sängen" provsatte jag mig i vid senaste besöket! Minns att jag har bloggat om nåt liknande för ett tag sedan och denna var ju dessutom ett betydligt bättre pris på. Visst är Rusta ett underbart "fyndställe"?:-) Trevlig dag på dig med!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...