måndag 28 maj 2012

Bloggkärlek- Craft & Creativity

Idag tänkte jag starta en ny kategori här i bloggen och min förhoppning är att fler ska haka på och göra likadant! Bloggvärlden är helt otrolig med alla dess idéer, inspiration och vettiga debatter. Det vill jag lyfta fram. Jag tycker att vi generellt borde öva oss på att ge komplimanger, att stötta och peppa varandra och att hjälpa varandra framåt. Och varför inte börja nu och här.

Jag utmanar er andra bloggare att göra detsamma, och hör då gärna av er så att jag kan länka till ert inlägg härifrån också. Låt oss tillsammans sprida lite bloggkärlek!:)

Dagens inlägg kommer från Craft & Creatvity, en härligt pysslig blogg! Bloggaren Helena visade tidigare i veckan upp en alldeles underbar idé! Hennes dotter hade, som många andra barn, ritat en fin teckning....

Bilder lånade från Craft & Creativity.

... Som flickans mormor sedan omvandlat till virkade figurer! Vilket roligt sätt att bekräfta barnens fantasi på! Och på så vis blir ju teckningen liksom sparat för evigt. Jag hade älskat det när jag var liten! Inlägget hittar du HÄR. Jag mailade förresten Helena och frågade om lov att låna hennes bilder och fick ett så fint svar tillbaka. Jätteroligt att få upptäcka att folk är så trevliga som man uppfattar dem när man läser deras bloggar:-)

2 kommentarer:

  1. Vilken fin ide'! Det är roligt med sådana initiativ, tycker jag:-)

    SvaraRadera
  2. Ja jag tyckte att det behövdes lite uppmuntran i bloggvärlden:)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...