fredag 15 februari 2013

En dag att umgås med de bästa!



Underbart god choklad från fina pralinboden här i lilla staden. Skärbrädan i porslin från Granit passar
perfekt som uppläggningsfat. Ett fynd för bara 39 kronor! *tipsar*
 Vi brukar inte göra något storslaget på alla hjärtans dag, äter lite gott och umgås med varandra i vår lilla familj. För mig är det självklart att även sonen ska få vara med, jag ser den här dagen som en dag att fira med dem man älskar mest.

Gårdagen blev faktiskt precis som jag önskat. Jag var inte alls sugen på pizza eller hamburgare så vi testade att beställa från en (för oss) ny restaurang. Det blev plankstek med oxfilé, god sallad och vitlöksbröd. Jättebra att kunna ta hem och äta här när man kanske inte har den orken att sitta länge på restaurangen.


Och så hade vi lite paketöppning. Nu mina vänner så måste jag säga att sambon ska ha all heder, han gav mig en present som jag blev jätteglad för!:)  Han brukar ju aldrig sällan överraska utan när han väl köper något så måste jag ha ringat in det i reklambladet typ... Och eftersom det här är en kille som en gång gav mig en pryl till bilen i gåva  när jag drömde om ett vackert smycke så har jag liksom inte så höga förväntningar (längre). Men han hade på egen hand tänkt ut vad jag skulle bli glad för och så besökt butiken och fått med sig det hem! Bara gesten gör mig så glad!



Ett paket från Tinna bådar riktigt gott för den som gillar Svenskt tenn!
 
För er som inte bor i Göteborgsområdet kan jag berätta att Tinna är den enda butiken i regionen som får sälja Svenskt tenns sortiment. Gissa om det är ett populärt stopp för alla kvinnor i stan... Så jag blev ju lycklig bara jag såg utsidan:) I paketet så fanns det två stycken söta ekollonvaser! Sådana har jag haft span på länge men inte kommit mig för att köpa så gissa om jag blev glad! Sambon fick en produkt från Body shop och en film som egentligen var till oss båda. Och Max han jublade när han öppnade sitt paket och hittade en polismotorcykel med tillhörande polisman. Han hittade genast hur man fick den att låta vilket jag helt missade att den kunde när jag köpte den...Nog tur det för annars vet jag  inte om den fått bo här, hehe.

Hur som helst så var det en mysig och lugn kväll och jag är så nöjd med dagen på alla sätt. Februari känns av någon anledning som årets längsta månad tycker jag så det är perfekt att få bryta av den lite med sådana mysdagar.

18 kommentarer:

  1. Åh vilken härlig dag! Själv fick jag en ask med chokladpraliner, men i övrigt firar vi inte. Men det är enbart för att vi har fyra födelsedagar i februari som ska firas, så varenda helg försvinner i kalasens tecken. :) Vi hinner helt enkelt inte ha en firardag till, haha.

    Jag gillar högtider och traditioner! :)

    Hoppas du får en finfin helg! <3 Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oh jisses, har ni lyckats pricka in FYRA födelsedagar på en enda månad alltså?:) Förstår om det inte hinns med något mer. Det kan man kalla lyxproblem ju:) Önskar dig/er detsamma! Kram

      Radera
  2. Vilken fin dag du fick, och en present som var lyckad *ler! Som du säger nästan så att initiativet och gesten var bättre än innehållet hihi...
    Min man är inte den bästa heller på att hitta på, han brukar ringa runt till mina vänner eller min svägerska??? sen blir han alldeles svettig och tycker att det är hur jobbigt som helst, ja han är faktiskt dålig ;-)Och jag kan göra mina önskelistor hur långa som helst så hur svårt har han det då??

    ha en fortsatt fin fredag
    Kram Sandra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men OM jag känner igen det där! Min sambo säger jämt att han inte har en aaaaning om vad jag kan tänkas vilja ha. Jättekonstigt, det är väl bara att kika i bloggen där jag lägger ut en massa fint som jag inspireras av och önskar mig:)

      Jag tycker att din man verkar ambitiös som iaf ringer runt och frågar, det hade nog inte P ens kommit på att man kan...Men nu ska jag väl inte klaga efter gårdagen, nu ligger han på plus för ett tag framåt,haha:)

      Ha en bra helg, gissar att det är hockey som gäller?:) Kramar!

      Radera
  3. Låter som en härlig kväll, planksteken såg ju supersmarriga ut.
    Ska kika på märket på tennet, känner inte igen.
    Ha en mysig fredag nu!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja maten var det inget fel på!:) Tack och detsamma önskar jag dig! Kram

      Radera
  4. Vad roligt att det blev en sån lyckad dag! Inget annat dumt som kom i vägen denna gång. Det var ni värda!

    Önskar dig en lika bra dag i morgon...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, den här gången gick allt enligt planerna, har annars blivit lite...skeptisk till att fira saker med vår otur som verkat förfölja oss:) Tack snälla du!

      Radera
  5. Vilken toppen present du fick! Jag går alltid till Tinnas när jag är i Göteborg, men det är inte varje gång jag handlar! Den där planksteken skulle jag inte säga nej till! Så skönt att med hämtmat ibland. Önskar dig en riktigt skön helg!
    Kram
    Melodys matte

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja igår blev jag glad må jag säga:) Ekollonvaserna är små söta klassiker och jag ser fram emot att placera ett par vackra ranunklar där tills ekollonsäsongen börjar. Tinnas är en klart lockande butik och nu när nya köpcentrumet med bl.a. Cos öppnat precis i närheten kommer jag nog lockas dit oftare, annars har jag området runt Norrgavel som min favvo. Tack detsamma finingar! kramar!

      Radera
  6. Så glad jag blir över att höra att det blev en så fin dag i det gredelinska hemmet! Och inte minst för att ni alla var pigga nog att kunna njuta! Lycka!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för att du är en sådan människa som kan glädja dig åt andras lycka! Det är sådant som gör en människa sympatisk:) Stor kram!

      Radera
  7. Vad härligt ni haft det =) Och visst råder delade meningar om alla hjärtans dag, här visar vi kärlek alla dagar, men tycker ändå det är mysigt med en extra romantisk dag *hihi*
    Kramen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst hade vi:) Ja det är något speciellt med en alldeles extra hjärtlig dag, det tycker jag också:) Kram tillbaks!

      Radera
  8. Vad kul att mannen överraskade, vi är nog många som känner igen oss. :) Hoppas bowlingen och middagen blev lyckad. :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja jag kom och tänka på triss-filosofin: "plötsligt händer det!":) Vi hade en jättekul kväll med vännerna! Kram!

      Radera
  9. hejsan! tack för dina peppande rader hos mig. så snällt! beklagar din sjukdom. fy. så jag bör absolut inte gnälla över pms :-). sorry!
    härlig blogg.
    krya på dig! bot kanske kommer. man vet aldrig-
    ha en fin helg!
    kram/Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart du ska få klaga över dina egna plågor!! Det kommer ju alltid finnas någon som har det värre och då blidde man nog knäpp om man ständigt jämförde:) Igår tyckte jag t.ex. extremt synd om mig själv som fick ont i tån av bowlingskorna:) Tack detsamma önskar jag dig (av det som är kvar av helgen alltså:)) KRAM

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...