måndag 4 februari 2013

Rockiga tapeter!

(Klicka på bilden för att förstora). Bilder: Majvillans facebook, Mokkasin. Ett axplock av Majvillans tapeter som börjar säljas hos Mokkasin idag.

Även om vi varken köpt eller sålt bostad ännu så är jag mentalt redan på väg med flyttbilen. Jag tittar på tapeter, funderar på planlösningar och klurar på var vi ska hänga upp tavlorna. Och extra glad blev jag när jag kikade in hos Sofia som driver bästa butiken Mokkasin som från och med idag är återförsäljare till Majvillan. Bara titta vilka underbara tapeter! Jag vet inte vem jag vill hylla mest, Charlotta Sandberg/Majvillan som designar tapeterna eller Sofia som hittar de där fantastiska guldkornen gång på gång! Kika in i butik Mokkasin.


10 kommentarer:

  1. Nu har jag tagit mig en titt! Härliga tapeter! Förra våren fick mina barnbarn tapeter till sina rum i födelsedagspresent. Deras rum var precis klara och då
    kom jag på idén att de kunde få tapeter i present och så fick de vara med
    att välja till sina rum. De uppskattade verkligen presenten!
    Ha det gott!
    Melodys matte

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men vilken bra present! Något man kan ha nytta av samtidigt som det är vackert! Mina föräldrar "mutade" mig för att jag skulle byta rum med min syster när jag var i nedre tonåren. Fick göra iordning rummet som jag ville. Då bjöd jag in ett par killar som höll på med graffiti och så fick de måla mina väggar. Gissa om alla kompisarna var avundsjuka:) Det var härligt att få bestämma själv.

      Kram!

      Radera
  2. Villa härliga färger & mönster..:))

    Trevlig kväll
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  3. Hehe tänk om Max kommer att älska Fia ;) jag är också en dålig förlorare, så då måste man ta en omgång Fia igen! Sällskapsspel går i perioder här hemma, så just nu är vi inne i en sådan period!

    Underbara tapeter :)
    Gick ni på visningen???

    Kram Sandra

    SvaraRadera
    Svar
    1. *stön* Jag lovar, han kommer att ÄLSKA fia, om inte annat så för att reta mig:) Men oavsett spel är det ju en kul grej att göra tillsammans istället för att bara stirra på tv-skärmen!

      Kram

      Radera
  4. Svar
    1. Jag blev alldeles betagen, den längst ner ska nog få pryda barnrummet framöver!

      Radera
  5. Åh ja! Jag såg också dessa på Mokkasins FB, helt underbara! Förresten, på tal om underbart, det är La Brukets handtvål också. Rekommenderas verkligen. :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att du blev nöjd med L:a bruket, men nu ångrar jag att jag inte passade på jag med! Så typiskt mig:) Hoppas du haft en kul helg i Globen! Kram

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...