onsdag 8 februari 2012

Lilla Anna & ballongernaJag tänker mycket i färger. Gör ni andra också det? De olika veckodagarna har olika färger när jag tänker på dem, som tisdag som är ljusblått och fredag som är gult... Jag påverkas också starkt av färger vilket jag tänker på när jag inreder. Ibland får jag syn på något med en viss färg som jag inte kan släppa. När vi var på fikadejt i helgen var vi mycket inne i barnkammaren där det stod en röd byrå. Sedan dess har jag tänkt på den och jag kunde inte låta bli att med hjälp av det jag hade hemma göra iordning en liten tavla med lilla Anna på. Bilden på Anna fanns med på ett pappersark, ballongerna kom till genom att jag stämplade ut dem med en cirkelstans och bakgrunderna fann jag i olika tidningar.


5 kommentarer:

 1. Hej vännen.
  Den är helt underbar. Om du kan/vill avvara den så skulle den passa perfekt. Du är så kreativ och har verkligen sinne för allt. Hälsa familjen.
  Stor Kram från Sandra.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du tyckte det! Kramkram

  SvaraRadera
 3. Så fin tavla!! Du gör så fina saker :) Jag tycker själv mycket om att få hempysslade presenter och ger gärna det själv (som hemgjorda praliner eller bröd eller dyl) om jag hinner fixa :)
  kram

  SvaraRadera
 4. Hiss helt klart! Att få hemmapysslade saker gillar jag! Även att ge bort. Det visar att det finns en tanke bakom och inte bara nått man stannat inom affären och köpt!

  SvaraRadera
 5. Kul att ni gillar tanken! Jag tycker också det är jättekul att få hemmapyssel, men självförtroendet är lite lågt och jag är rädd att folk ska känna sig "tvingade" att bli glada:)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...