torsdag 23 februari 2012

Tittskåpet!

Tittskåpet är inhandlat på Panduro.
Jag hade tänkt att min mamma skulle få ett litet skåp som "extrapresent" när hon fyllde år i januari. Då hade jag visst inte riktigt inspirationen att komma igång men nu har jag äntligen lagt lite krut på det. Min mamma är duktig på handarbete och därför så fick det bli tema sy-ateljé och tanken är att hon ska kunna förvara småsaker som knappar och dylikt.


...Och såhär blev den färdiga varianten.
Jag blev förvånad över hur roligt det var att "bygga ihop" ett tittskåp! Att fantisera och använda sig av det som fanns hemma...Vimplar av washitejp och en stolsdyna i filt till exempel. Och en lampa av ett litet lock. Böckerna gjorde jag av papp och galgen som "klänningen" hänger på vred jag till av lite ståltråd.

Detta skåp köpte jag på Panduro men man kan ju lika gärna göra ett eget av en låda eller något annat. Nästa gång får det nog bli ett "glamour-skåp" att ha blingbling i:) Just nu är jag inne i en fas då jag känner mig väldigt kreativ och jag har många tankar och idéer om vad jag vill göra. Tyvärr räcker inte orken till riktigt, men det är ju bra på det sättet att man kan pyssla lite när man känner för det. Har ni inte provat att inreda ett tittskåp så gör det! Gärna tillsammans med barnen! Tandpetare kan bli till tavelramar till exempel. Och en tändsticksask blir en säng. Ett roligt sätt att använda fantasin och kreativiteten!

 Man kan också besöka sidan Crazy 4 minis som egentligen är en weshop men som framför allt ger inspiration.

2 kommentarer:

  1. Min en son, nu snart 17 år , fick ett tittskåp i doppresent. Den har han haft i sitt rum sedan dess, år efter år. Den är så fin. Ett sådant skåp tror jag vem som helst blir glad över att få. En fin present.

    Ha det gott

    SvaraRadera
  2. Å så fint! KAnkse kan få lite pysselinspiration av dig när vi ses? Lunch på tisdag vid 12? Café nyfiken?
    Kram Ullis

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...