måndag 8 oktober 2012

Ny detalj i hemmet


En ny pläd har äntrat vårt hem. Jag har letat efter något liknande men eftersom jag är ruskigt ombytligt när det gäller en viss typ av inredning så fick det vara low budget... och så hittade jag det jag sökte på Rusta! Vi har ju "trädtapeten" från Cole & son som fondväggstapet i tv-rummet så jag tyckte att det skulle passa med en pläd i samma "naturstil". Rusta är som mitt mecka när det kommer till budgetinredning, fast man får se bakom ytan för det finns ju en hel del "krafs" där också. De håller på för fullt med juldekorationerna såg jag, är riktigt förvånad att IKEA inte också börjat med det.


4 kommentarer:

 1. Vad genomtrist det är med sådana personer som liksom förgiftar sin omgivning genom sin blotta närvaro. Hoppas du ska få en hjälp som kan föra dig framåt snart iaf! Stor kram. Ps! Så fint ni har det hemma! Jättesnygg pläd också. Ds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Å varför kan vi inte bara vara snälla mot varandra istället! Hjälpa istället för att stjälpa...

   Tack för din önskan och för komplimangen:) Stor kram till dig också!

   Radera
 2. Så synd att det inte verkar bra och så tråkigt med energislukare. Det är så svårt att ta på sig sköldar för att skydda sig, eller stänga sina chakran eller vad man nu ska göra... Jag känner alltid av sådana där energier. Du är klok som funderar på om något tar mer än det ger - för det är alltid bra att stanna upp och fundera över sina val! Kram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag känner mig så oskyddad i sådana lägen. Vet inte om jag är överkänslig ibland eller om det faktiskt är så att det är bäst att hålla sig undan då man kan? Jag tror att sjukdomen och allt runt den gjort att jag är mer sårbar och känner mig bräckligare än förr.

   Ja jag tror verkligen att man behöver fundera en del över sina egna steg- inte bara dras med "automatiskt" som det visst lätt blir! Tack för dina ord!
   Kram tillbaka!!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...