måndag 18 mars 2013

Baby cross blanket och mustaschpimpade inbjudningar

Inbjudningskort och i bakgrunden ser ni filten vi väntat så på; baby cross blanket från Pia Wallén. Det tog oss fyra månader att få hem den och vid ett tillfälle blev faktiskt sambon uppringd av självaste Wallén som beklagade att det tog sådan tid men att hon inte ville släppa ifrån sig något som inte var av bästa kvalitet. Den är så underbart mjuk så den var verkligen värd väntan!! Och jag vill nog kalla den för en "designklassiker" också, så snygg!  Tips till dop eller kanske den egna babyn? Ja vi har ju ingen bebis hemma men det blir ett lagom överkast på Max "växasäng" eller bara för att gosa in sig i när han fryser.
  
Orken tröt så det fick bli färdigfixade inbjudningskort till barnkalaset. Jag var på TGR och fyndade tre för en tia- vem kan motså det?:-) Pimpade med mustaschtejp på kuverten för en extra twist. Det kommer alltså fem pojkar som alla är eller blir tre år inom kort och så deras föräldrar. Det ska bli jättekul att träffas, de flesta av oss har ju barn på samma förskola men oftast möts vi vid hämtning eller lämning och då hinner man bara växla något ord eller två. 

Just nu önskar jag dock verkligen att vi bodde större, våra 58 kvadrat är väl inte helt anpassade till så många människor på samma gång, men det var ju det där med "hjärterum..."  Nu är temat bestämt och beställt från Partytajm där vi handlat flera gånger nu. Tallrikar, muggar och vimpel i samma stil, här gör vi inget halvdant minsann:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...