söndag 10 mars 2013

& other stories

 • Väskomaniac som jag är spanade jag först in den avdelningen. Clutchen ovan finns i svart och vitt och jag gillar verkligen designen. Även den snygga scarfen kom genast upp på önskelistan, en riktigt vårig karamell. & other stories satsar också stort på skönhet och smink och det ska bli spännande att prova deras produkter framöver.

Nu har H&M:s nya satsning & other stories sjösatts. Webshopen är igång och det återstår att se om det blir flipp eller flopp. Jag gillar ju deras COS som sedan en tid tillbaka också finns i Göteborg. COS är lite snyggare, lite mer välskräddat och lite dyrare än H&M:s "vanliga" design och butiken var välbesökt när jag var inne och kikade. Hur det ska gå med & other stories, som öppnar en fysisk butik i huvudstaden inom kort, blir intressant att följa. De säljer mode, skönhet och accessoarer och priserna ligger lite högre än hos H&M. Materialet ska vara lite finare med siden snarare än polyester och man har lyckats locka över designers från bland annat Acne och Whyred.

De säljer dock inte enbart egen design utan även välkända märken som L:a Bruket. Jag tycker att accessoarerna är det som imponerar mest men gissar att också sminkavdelningen kommer att bli riktigt populär. Såhär skriver H&M om märket:

"Kollektionerna byggs kring olika "fashion stories" med vitt skilda uttryck. Med en bredd från avskalat och maskulint skräddat till detaljrikt och feminint chict ger vårt sortiment oändliga stylingmöjligheter. Omsorgsfullt valda material och stor vikt vid detaljer är viktigt vid utformningen av varje produkt. & Other Stories ambition är att skapa varaktiga favoriter för alla plånböcker."

& other stories kommer att öppnas i sju europeiska städer under våren 2013; London, Barcelona, Köpenhamn, Berlin, Milano, Stockholm och Paris.

2 kommentarer:

 1. Detta har jag helt missat. Vad spännande att HM utvecklar sin verksamhet. Jag var p COS i Göteborg men det är inte riktigt min stil. Lite för designat. Jag är mer åt det sportiga hållet. :) Hoppas magsjukan är över. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ser ut att finnas mycket fint. Fast samtidigt så tänker jag på all kritik de får om låga löner och usla villkor och så känner jag att jaha, ja då startar de en NY linje som säkerligen inte är bättre på den fronten... Det gör lite ont i mig, fast jag ska erkänna att jag säkerligen kommer att hitta något att shoppa där också. Japp, nu verkar magen lugnat sig:) Kram

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...