måndag 25 mars 2013

Industrial clay lampIdag ska jag och Kajsa in till stan. Max fyller ju år imorgon och även om vi begränsar det här med presenter eftersom vi bor litet och han dessutom får av andra så vill jag att han ska få några paket att öppna på själva dagen. Det får bli ett besök på Krabat, leksaksaffären med det finaste sortimentet. Dessutom har jag länge tänkt kika efter Industrial clay lamp från Hay som jag tycker är riktigt snygg. Artilleriet har den fast jag såg nu att den är slutsåld. Men jag ska ta mig dit och fråga om den kan tänkas komma in igen.

Artilleriet måste väl för övrigt vara Göteborgs mest hypade inredningsbutik? Missförstå mig inte, jag tycker att de har mycket snyggt, men stylingen inne i butiken lockar inte mig så särskilt, då tycker jag nog att Norrgavel tvärsemot har lyckats bättre. Magasinkvarteret är överlag ett av mina favoriter i stan, där ligger förutom nämna butiker Grandpa, charmigt bohemiska Prickig katt, Aschebergsgatan 24, med flera. Väl värt ett besök om ni befinner er i centrala Göteborg vid tillfälle.

5 kommentarer:

 1. Hoppas ni fick en riktigt trevlig dag tillsammans och att du hittade något fint till lillprinsen och till dig själv oxå naturligtvis. Får nog höra detaljerna när vi ses igen / Maria

  SvaraRadera
 2. Prickig Katt brukar jag smyga omkring länge i. :)

  Hoppas du haft en bra dag och att du hittade något fint till födelsedagsbarnet. Kram!

  SvaraRadera
 3. Åhh, ja, bor man i en pytteliten stad så finns det ju inte så mycket av inredningsbutiker att tala om. Finns faktiskt ingen... Kul att bara susa in i härliga butiker och få lite inspiration!

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera
 4. Det är ett härligt stråk att strosa i...
  Jag ville bara kika in och säga tack jobbet gick bra idag, kul att vara tillbaka... Skriver mer i morgon ;)
  Hoppas att det är en ivrig liten krabat som vaknar imorgon... Hurra!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Maria: Jag hittade saker till oss båda, Peter råkade komma hem precis när bilen parkerade utanför så han fick ta kassarna när jag skulle ställa mig upp. Han såg något fundersam ut över alla påsar, hehe. Ja nu får du komma hit snart!

  Ulle: Men visst är det en mysig butik!! Jag brukar kika in där bara för den mysiga stämningen och den kreativa andan! Kram

  Petronella: Jag är ju uppväxt i ett litet samhälle i V-land och vi hade en timme in till någon halvstor stad så det var minsann lyxigt när jag flyttade och bara kunde knalla ner till centrum - vilken känsla!:) Jag har ju numera svårt att ta mig till butikerna på egen hand så det blir ju en del nätshopping men helst vill jag ju känna lite på det och se det "live". Så jag tycker också att det är så härligt med dagar som denna trots att vi eg. bor så nära stan! Kramkram!

  Sandra: Vad kul att du är nöjd med jobbet, ska bli spännande att läsa lite mer om det sedan då! Tror att det kommer att vara en glad födelsedagskille som vaknar imon! Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...