fredag 22 mars 2013

Easter inspiration

 Jag tycker att påsken brukar kännas som en brytpunkt, det är då vintern på riktigt övergår till vår. Alla härliga färger gör ju inte saken värre. Här kommer ett gäng bilder från en av mina absoluta favoriter i nätvärlden; Hostess with the mostess.  Även om man kanske inte går loss på allting så är det bästa stället att finna inspiration och tips när det vankas festligheter.


f


 Idag ska jag och K baka inför morgondagens kalas och då är det perfekt att kunna kika in hos HWTHM för att komma i stämning. För visst är det roligare med någon som lägger manken till inför en bjudning? I alla fall jag känner mig extra välkommen då! Och det är så fint att man får njuta av alla dessa kreativa personer.  På tal om det så  tycker jag att ni ska kika in hos goa Sofia, med bloggen Hildas hem, som bjuder på etiketter att skriva ut nu inför påsk. Strålande!

5 kommentarer:

 1. Kul med påskinspiration! Jag är egentligen dålig på just påskdekorationer, men jag kanske får anstränga mig lite i år :-)

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga färger! Det behövs verkligen extra mycket i år när våren dröjer så!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Mina bästa Fridor!:) Ja visst är färgerna härliga! de andas glädje! NorrlandsFrida: Äh sätt barnen på att göra dekorationer:) Kramar på er!

  SvaraRadera
 4. Wow vilka bilder, den där påskbjudningen hade jag gärna kommit till...
  Jag påsk pyntar inte så mycket.. Och i år ska vi fira påsk i ishallen i Trelleborg!!!
  Tack, jag är nöjd med stolen.. En ny möbel :)
  Sorry för mina tokiga inlägg igår, vet inte riktigt vad som hände...
  Fyller Max imorgon??? Jag hoppas att ni får en trevlig helg med allt kalasande och lova mig att DU tar det lugnt så att du får njuta av det roliga också... Jag vet att du går all in... Men stanna upp också ;-)
  Stor kram fina du...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Påsk i en ishall- jamen varför inte?:-) Max fyller år till veckan så vi kör barnkalaset nu. Du har helt rätt i att jag är alldeles hopplös på att göra saker på en "lagom nivå", tack för din omtänksamma förmaning!:) Många kramar!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...