lördag 24 augusti 2013

Kalaslördag

Såklart måste man ha med sig present när man går på födelsedagskalas. Och visst blir det roligare med en pompom på toppen?:-) 
Lördag. Kalasdag. Max är bjuden hem till Malcom, kompisen på förskolan, som fyllt tre år och present är givetvis inhandlad och inslagen. I den här åldern är fortfarande vi föräldrar med och det ska bli trevligt. Max var lite orolig för det där tidigare i veckan: "jag kan ju inte gå alldeles själv på kalaset pappa?!" Tids nog blir det säkert spännande att få traska iväg på egna äventyr men än så länge glädjer vi oss åt att vi får gå på kalas tillsammans.

Ni som har mig som vän på facebook har kanske läst om det stundande kalaset, jag har berättat lite om Maxens funderingar. Det är nämligen väldigt spännande att få bli bjuden, en alldeles egen inbjudan ställd till just honom.

Han har bland annat klurat på hur tårtan ser ut och på vilka bilar som Malcom har hemma. Och om man kanske får en godispåse när man går hem? Vi har nämligen läst "Kalas Alfons Åberg" där Alfons fyller år och bjuder hem sina kompisar på kalas, en jättehärlig bok som jag minns från min egen barndom. Och jag hoppas att han kommer att vara så uppspelt och förväntansfull inför dylika trevligheter länge.

Önskar er som kikar in en fin lördag!


3 kommentarer:

 1. Vilket fantastiskt fint paket du har gjort! Knappt så att man vågar öppna och förstöra det!
  Spännande med kalas! Wiggo gick sällan själv på kalas i början.... Nu får man knappt följa honom t kalasen!
  Tråkigt med husvisningen :-(

  Hoppas Max får det roligt och ha en fortsatt fin lördag!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt vackert paket! Jag har lämnat en kommentar till dig hos Cicki. :-)

  SvaraRadera
 3. Tänk vad fantastiskt att gå på sitt första kalas och ha så mycket att fundera på. Häftigt! Hoppas alla hand förväntningar slår in :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...