onsdag 28 augusti 2013

Welcome home - Leila Lindholm satsar på en ny genre

Nu blir det visst mycket Leila Lindholm här.... Många är vi som blivit imponerade av hennes kök och alla de finheter hon visar upp både i tv och i den egna webbutiken. Nu breddar hon sitt utbud och släpper även en inredningsbok som kommer ut i höst. Welcome home presenteras såhär:

"Welcome Home är en inredningsbok med tankar, idéer och tips om hur du stylar hela ditt hem och gör det både praktiskt och levande. En bok fylld av bilder och illustrationer med inspiration från olika miljöer allt från klassisk kolonialstil till fransk romantik. Här får du hjälp att hitta din stil och knep för att skapa ett tidlöst hem fyllt av harmoni! Vi visar till exempel hur du på egen hand tapetserar, gör en sänghimmel, hänger tavlor och ljussätter ett rum. Efter att ha arbetat många år tillsammans med att skapa miljöer till tv-inspelningar och böcker kommer här Leila Lindholm och Ulrika Magnusson gemensamma bok Welcome Home. "

Welcome home publiceras via Leila Lindholms egna bokförlag Walter & books liksom hennes tidigare böcker. Efter att ha sett dem och de inpsirerande miljöbilder hon visar där så tvivlar jag inte alls på att hon kommer att lyckas även på inredningsfronten. Boken ska, om jag inte förstått fel, komma ut i början på oktober.


4 kommentarer:

 1. Tack för tipset. Det är en bok jag blir sugen på att läsa. Kram.

  SvaraRadera
 2. I början av oktober kommer jag att köpa en ny bok ;) det ser jag fram emot.
  Mycket är det som pågått hos oss så jag har varit dålig på att hinna med. Ska försöka att svara på lite frågor om mig själv så snart som möjlig. Har inte glömt ;) Livet blir bara plötsligt så jobbigt och komplicerat ibland.
  MÅNGEN KRAM FRÅN MIG

  SvaraRadera
 3. Det där kommer troligast att bli en storsäljare=))
  Brukade kolla hennes blogg förut, mycket fint!

  SvaraRadera
 4. är man kändis så kan man tydligen göra allt och publisera vad som helst!
  Inte för att låta negativ men dom kommer då på allt för att "sälja sig"
  Tyvärr tycker jag Leila är lite to much, jag har två av hennes kokböcker, fina bilder och goda recept-absolut!

  Ang vinterkläder!! Skorna är det jag lägger mest pengar på! Där köper jag verkligen kvalite!!!
  Wiggo fyller i oktober så det har alltid varit så bra att önska sig vinterkläder/skor!
  Jag har haft (vad jag tycker) kvalite på kläderna, allt från Didriksson, Reima, POP...
  Speciellt när Wiggo var yngre och dom på dagis kanske inte rörde sig så mycket, nu när han är äldre så leks det ju mer på rasterna och han blir otroligt varm när han leker! Så då har jag köpt termobrallor på HM, Lindex, Stadium, funkat hur bra som helst!!!
  Kax har jag aldrig testat men jag har läst sådana där "bäst i test" och dom ligger bland topp där!

  Kram Sandra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...