tisdag 27 augusti 2013

Leilas morotskaka - Mmmmm!

 

I helgen var vi alltså på kalas och Max fick umgås med sina två bästisar. Ett alldeles lagom stort sällskap för en treåring och dessutom var ju vi vuxna med. Max var väldigt nyfiken på Malcoms leksaker innan vi kom dit och nu fick han ju besöka en likasinnad "biltok":-) Vi satte oss ute på en av uteplatserna och njöt av lagom varmt väder. Barnen hade så roligt med alla bilar och annat  att de snabbt åt upp och lämnade bordet.

Vi vuxna hade mycket att prata om, vad skönt det är med människor som är sociala och lättsamma, då gör det absolut inget att vi inte känner varandra så väl. Vi avhandlade allt från förskoleskvaller till hundraser:-) Och vi fick mumsigt fika kan ni tro! Speciellt morotstkakan var nästan överjordiskt god. Vi fick höra att det är Malcoms favorit och det förstod vi redan efter första smakbiten.  Receptet kommer från Leila Lindholm och den ska jag definivt baka vid tillfälle. I frostingen ska det vara lime och det lyfte verkligen kakan. Här hittar du receptet.

Även om killarna nog gärna stannat längre på kalaset så slapp vi gråtscener i stil med dem som inträffade när Max fyllde år (Länk: Max kalas) ,det hjälpte nog att de är ett halvår äldre nu. Det känns som om det händer massor i utvecklingen den här perioden!

 Bild tagen i farten: En nöjd Max är på väg hem med ballong och godispåse. Vi hann knappt starta bilen så sov han djupt...Det är jobbigt att vara på kalas:)

Stort tack till familjen Rosén för en trevlig eftermiddag och jättegott fika!

2 kommentarer:

 1. Så härligt det låter! Fin kalaspojke också. :)

  Jag tappade din bloggadress när google reader försvann men nu hittade jag dig igen, tjohoo!

  Goa kramar! //Ulle

  SvaraRadera
 2. Härligt med barnkalas och mums för tårtan ser helt ljuvlig ut;) Måste kolla receptet sen;)

  Önskar dig en fin dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...