söndag 18 augusti 2013

Vackert bloggbröllop!

Bild: via Tant Johanna/Lovely Life.
En fantastiskt duktig stylist är Johanna Laskey (numera Bradford).  Tillsammans med Amanda Widell har hon bland annat inrett för indiska och Ikea . Även hennes blogg, Tant Johanna, som jag gärna besöker är en ständig källa till inspiration och de inlägg som fångat mig mest är de från det egna bröllop! Har ni inte redan sett de fina bilderna så rekommenderar jag er att ta en titt och följa deras dag och jag önskar att om jag någon gång står brud så skulle det vara något åt det hållet. En alldeles underbar, personlig och kärleksfull ceremoni och fest. Och för mig som gillar att duka fint, att ordna tillställningar och att baka så var det extra roligt att se efterrättsbordet, den roliga idén med allas tumavtryck, etcetera. Åh vad jag önskar att jag var bjuden!:) Ni hittar det sista inlägget här och då kan ni lätt klicka fram de andra också.

Vi har varit på husvisning idag. Ingen av oss hade riktigt koll på var huset låg, det vill säga, vi visste inte hur långt vi skulle behöva åka. Långt visade det sig... Huset i sig var fint och fräscht och badrummet var kanonfint med en jaccuzzi, men oj så litet! Inte riktigt värt de miljoner det kostade...

Det fanns tre rum förutom ett öppet kök/vardagsrum och två av rummen var små medan det tredje var så litet att inte ens en luftmadrass hade fått plats. I annonsen såg det ut som om loftet skulle gå att inreda men det var så lågt i tak att knappt Lovis kunnat gå "upprätt". Och det var alltså en bra bit ute i skogen. Många kilometer om inte mil till närmaste affär. Been there, done that konstaterade vi och vände hemåt igen. Vi har ju blivit lite rutinerade på det där med visningar de senaste åren och det är rätt skönt att vi bara behöver komma in i en bostad för att känna om det överhuvudtaget är intressant- och för att veta vad den andra tycker. Det var ganska mycket folk där (det var visning nummer två) och alla som kom hade barn med sig men jag undrar om det blir så mycket budande? Vi får leta vidare helt enkelt!

6 kommentarer:

 1. Efter ett antal visningar så vet man ju vad man ska sätta fokus på och vilka krav man har. Ni hittar nog något till slut, som uppfyller era önskningar.

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Igår satt jag i bilen påväg ut till vildmarken när jag skulle kommentera så jag hann inte skriva allt jag ville då jag kämpade emot täckningen. Titta bara på dina fina armband du visade, du är ju bäst ;)(annars får du gå in och kolla mitt citat varje gång du glömmer)
  Att hitta ett boende som passar kan vara svårt men det dyker upp nåt perfekt till er snart skall du se.
  Japp, tjejerna är mina döttrar. Deras amerikanska pass måste förnyas och vet du hur mycket som ska fyllas i. Löjligt!! Fast de har väl ändå lite tur som är dubbla medborgare ifall de vill jobba och bo i USA. Min äldsta har redan dragit vilket du kanske vet. Han drog för snart ett år sen och säger att han aldrig vill flytta hem till Sverige igen. Fast jag lever på hoppet att han skall ändra sig :)
  Nu måste jag lägga mig. Jobb imorgon det är ju måndag igen uff....KRAM

  SvaraRadera
 3. OCH DU, VISST SKA DU VÄL KOMMA OCH FIKA I MINA KOPPAR. DET VORE SUPERKUL JU ;)))

  SvaraRadera
 4. Först och främst, TACK för din oerhört fina kommentar hos mig. Det är så lyftande att höra att någon trivs inne hos mig. Kan bara säga tack detsamma! Och hålla med om att bilderna på DET bröllopet är fantastiska. Precis så jag vill att min speciella dag ska vara om det blir av en dag :)

  Jag får erkänna att jag inte läst din tidigare blogg så jag vet inte så mycket om sjukdomen, mer än att den påverkat ditt liv enormt och jag kan bara skicka en tanke eller två och önska dig all lycka, om än efter nya förutsättningar. Förstår dock att det är svårt om man tvingas flytta och blir lite ensam, vänner är ju en oerhörd källa till energi och att man får tänka på annat. Så jag är glad i mina vänner, verkligen. Hoppas husletande går vägen tillslut och att ni kommer till ro och hamnar rätt på alla sätt och vis!

  Och näsan och munnar och allt annat man inte är nöjd med, har inte alla sånt? Jag tror det, så det är bara att ta det som det är och le och stråla med sitt inre. Det är faktiskt det enda som spelar någon roll!

  Hoppas du haft en härlig helg och att veckan som kommer blir en bra vecka! Kram

  SvaraRadera
 5. Så trist med huset, men det är bara att leta vidare. Lycka till. Kram.

  SvaraRadera
 6. Så tråkigt med huset. Men Erat hus dyker nog snart upp.
  Önskar dig en fin start på veckan
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...