onsdag 17 oktober 2012

Display me!


Jag gillar det här med plexi! När jag växte upp förknippade jag det enbart med hockey men numera är det en del av inredningssfären. För ett par år sedan släppte Åhlens ett tidningsställ i just plexi men när jag kom dit och skulle köpa så var det helt slut och väääldigt efterfrågat. Ett kul sätt att förvara sina saker samtidigt som man faktiskt ser dem.

Display me från stilkänsliga Hay är väggförvaring i form av boxar. Jag skulle kunna tänka mig dem i köket där de snyggaste burkarna får synas, eller varför inte i barnkammaren? Finns hos Urban Living.

6 kommentarer:

  1. Hej kära du, jag blev så rörd och glad över din kommentar inne hos mig. Som du säger i bland blir man besviken på sig själv, och när man är trött som Mamma blir allting mycket "värre" och jobbigare. I bland vill man sååå mycket, men man trampar på samma ställe och blir frustrerad i stället. Jag får ta mig i kragen och hoppas att allt vänder helt enkelt. Man har bra dagar, sen finns jue även de dåliga tyvärr.

    Super snyggt vardagsrum med den nya mattan!

    Ha en fin torsdag
    och tack söta du för du finns i bloggvärlden
    Kram elle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror att du gör ett enastående jobb bara genom att vara dig själv, men visst ställer man ibland lite väl höga krav på sig att allting ska vara tipptopp så att säga. Jag hoppas att det snart vänder och att du ger dig själv lite förståelse:) Stor kram

      Radera
  2. Vad fint! Jag hade ett receptställ i plexiglas en gång, som jag undrar var det tog vägen, det var så himla bra, och fint :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. DET lät snyggt! Tänk vad glad man skulle bli av att se fina recept och bilder i det receptstället:) kram

      Radera
  3. Jag har precis läst igenom dina tips att resa med barn! Tack för goda idéer, jag har själv googlat runt lite om tips. Vi flyger t Thailand med våran 7 månaders nästa vecka (och åttaåringen). Känns lite nervöst! Vi har köpt t en "babycot" på den långa flygningen. Hoppas han somnar gott i den!

    Ha en fin fredag
    Sandra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt om du hittade några tips! Spännande med en sån långresa, hoppas allt går bra! Trevlig helg!

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...