torsdag 14 mars 2013

Cheese doodles & wine...












 
Visar lite bilder från tv-hörnet idag. Jag hade tänkt byta ut "Winter song" till "Easter någonting" men hann inte det innan snön kom och nu får det sitta ett tag till. Bilderna som snälla Helena gav mig har kommit upp ovanför soffan. Jag har velat ha dem länge så jag är väldigt tacksam!:) Det innebar att de små printsen från Therese Sennerholt fick flytta på sig, eller rättare sagt läggas undan för tillfället. En av dem, min absoluta favorit, fick dock hamna i det avlånga fönstret istället. Ostbågar och vin= oslagbart:) Den skulle jag vilja ha i stor variant någon gång när vi har plats för det.

De två nedersta bilderna visar de nya soffkuddarna som tagit plats. Den stora med trollsländan på är från Hemtex och kostar bara 149 kronor, ett fynd! Och så två hemmasnickrade som jag satt och kladdade med ikväll framför tv:n. Är osäker på om de får stanna just i soffan men de får stå på tork där i alla fall.  Jag är så himlans uttråkad av att inte kunna röra mig som jag vill och hela tiden behöva "spara" på energin och musklerna så jag får hitta lite stillsamheter att greja med. Om det här håller i sig länge finns det risk för att det inte kommer  finnas ett enda vitt örngott kvar hemma hos oss:-)


12 kommentarer:

  1. Såg mitt första avsnitt (dock inte det du nämnde)av Mia på Grötö i går på play, förstår inte att jag helt missat den serien. Har däremot fruktansvärt svårt för Petra Mede men när jag ser vad du skriver får jag väl helt enkelt ge henne en chans :-).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med dig, upplevde henne som extremt störig i början och gör väl delvis fortfarande. Men sedan jag fick läsa/höra om den bakgrund hon har så är jag glad att hon blivit uppmärksammad. Ja, Mia på Grötö lär ha massor av tittare, det är faktiskt helt okej!

      Radera
  2. Fina du! Det låter som om det är både upp och ner och fram och tillbaka hemma hos er just nu? Ingen riktig ro, rastlöst och lite skavande? Hoppas att det inte är något allvarligt som hänt idag (igår).

    Det är fint att vädret glädjer dig iaf, alltid något:) Själv...ja, du vet ju redan vad jag tycker om vintern;)

    Varm kram (för det behövs iaf i alla väder),
    Frida

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inget allvarligt egentligen, bara det i en familj som vår så blir allting som inte är som vanligt krångligt. Nu har förresten snön försvunnit igen, fy bubblan vad jag skulle vilja bo i Norrland!!:) Och du har ju helt rätt, de varma kramarna behövs- alltid!:) Skickar ett gäng tillbaka!

      Radera
  3. Snygga kuddar! Och tavlan gillar jag skarpt fast jag inte ens dricker vin... =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tavlan är så härlig för den påminner mig om att se det stora i det lilla- oavsett om man dricker vin eller ej:)

      Radera
  4. Vad ni har det uppochned! Hoppas att det krångliga inte är alltför negativt. Här uppe säger vi ostkrokar och jag skulle för allt i världen inte äta dem till vin, men tavlan var fin :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja just det, ostkrokar har jag hört att en del säger:) Ett litet rim fick du till där ju:) Jag dricker så sällan alkohol öht och numera med den medicinarsenal jag intar så blir det i stort sett aldrig men ostbågar till är ju rätt oslagbart!!:-)

      Radera
  5. Cheese doodles and wine, yes, det det bästa "lördagsgodis" jag kan tänka mig. Jag gillar de som heter crunshes. Jisses vad jag blev sugen på sådana nu och jag har en öppnad påse hemma..... Oooo, men nej, det tar mig inte mot målet att komma i byxorna till slutet av maj. Karaktär, karaktär, karaktär! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Crunches vet jag inte riktigt vad det är, kanske är tur det förresten:) Jag har ingen självdiciplin alls what so ever så jag kan verkligen inte ha öppnade påsar hemma *suck* Karaktär var ordet sa Bull! Kram på dig!

      Radera
  6. Jag skulle kunna tänka mig vin och ostbågar!!! Mmmm så gott!!!
    Hoppas att den krångliga dagen är ok... Nu tänker jag en massa och undrar!!!
    Så snällt av Helena, jättefina bilder...
    Jag gillar inte Petra Mede som komiker, tycker inte hon är rolig! Jag har också läst intervjuer med henne, några iaf, sen såg jag henne på Skavlan! Så jag får nog hålla med dig att som person är hon bra!
    Jag missade Grötö i onsdags, kände mig frusen och huttrig total deckade vid halv 9, dagen efter mådde jag bra...
    Kram Sandra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättesnällt, jag blev så glad! Jag missade dem när de släpptes och det har grämt mig. Såg i en annan blogg en tjej som hade dem och då lämnade jag en kommentar och frågade om jag kunde få ta del av dem. Det svarade hon icke på. Tycker att det är så tråkigt att man inte kan vara generös mot varandra!

      Jag minns inte om jag sett henne i Skavlan men jag förstår precis hur du menar. Hon är lite too much när hon ska vara rolig. Men det är underbart att finna förebilder sådär!

      Usch, frusen (eller frösen som vi säger i värmland:-)) och huttrig är inget vidare, vad skönt att du mådde bra snabbt igen! Kramkram!

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...