torsdag 21 mars 2013

En korg till äggen



Söta lilla korgen kommer från Åhlens och passar alldeles lagom till att förvara dessa små påskägg i.
I veckan så var jag och svärmor på Allum (köpcentrum strax utanför Göteborg) och tittade lite. Svärmor skulle kika på en present till svärfar som  fyller år och jag hade lite shopping att göra inför kalaset. Åhlens brukar ha mycket fint till bra priser så vi gick dit för att se om de hade något inför påsken. Tyvärr blev vi ganska besvikna båda två men svärmor fick i alla fall syn på små söta korgar i gult och  vitt. Det blev ett köp för oss båda eftersom de bara kostade 39 kronor stycket, helt okej pris alltså.

Just nu förvarar jag dekorationsäggen där innan riset kommit fram men sedan ska jag nog lägga mina washitejprullar i den. Korgarna är inte stora alls men några ägg i normalsize får det allt plats och jag tror att det skulle bli hur snyggt som helst att duka med inför påskmiddagen.  Man kan exempelvis ställa en korg vid varje eller vartannat kuvert. Vill ni se hur jag dukade förra året så klicka här.

4 kommentarer:

  1. Vad kul med ny blogg! Hoppas du återfinner din inspiration här, jag följer dig hur som haver. Hoppas du mår bra/bättre. Kramar!

    SvaraRadera
  2. Tack för din snälla kommentar :)

    Låter fint att ha en liten korg vid varje plats! Kul ide ;)
    Förra årets dukning var också fin! Färgglad, precis som våren :)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Grattis till ny blogg!! Superfint och härligt och massa inspiration :) Hoppas du hittar tillbaka till blogglusten här, jag hänger på var och vad du än skriver, mig blir du inte av med så lätt hehe ;) Så söt korg och äggen är ju to die for!!

    Massa snart-påsk-kramar

    SvaraRadera
  4. Tjejer: Tack rara ni! Jag känner mig peppad:) kramar!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...