tisdag 26 mars 2013

På födelsedagen


Idag är det Maxens födelsedag och jag undrar om det kommer att vara såhär varje födelsedag att jag tänker tillbaka på hur det var den där dagen när han kom? Jag vevar det om och om igen i huvudet och tänker att "just den här tiden hände det, och snart hände det där..."  Kanske sitter jag när han är 30 och tänker samma sak igen?:-)

Han kommer att få en ordentlig överraskning när han vaknar, morfar är nämligen här och har sovit på soffan i natt. Min pappa kom alltså ner sent igår kväll så Max vet inte att "moffaj" är hos oss för att fira födelsedag. M får därför vara ledig från förskolan idag Jag hittade några braiga presenter igår på stan, bland annat en innebandyklubba och mål som han ska få ha på uteplatsen tänkte vi. Dessutom har det kommit varsitt paket från gudföräldrarna som bor i Karlstad och Latorp och därför inte kan vara här. Gissar att det kommer att vara en liten lycklig treåring som somnar ikväll.

När jag flyttade inlägg för att starta upp den här bloggen så fann jag dikten jag skrev till Max inför dopdagen och som vi klistrade in i inbjudningskorten. Jag tycker att den känns lite passande att visa idag även om det har gått några år sedan dopet..


Ett stort grattis på dagen önskar vi vår älskade lille buskille! 

9 kommentarer:

  1. Grattis till er Max idag! Förstå, vilken surprice när morfar dyker upp helt plötsligt och lyckan är total!

    Hoppas ni får en toppendag idag!

    Kraam
    Petronella

    SvaraRadera
  2. Så roligt att du hälsade på i vår blogg och lämnade en kommentar, sådant gör oss glada i vårsolen!
    Vilken underbar dikt till dopdagen! Hoppas det blir en riktig toppendag för er och Max som vi gratulerar, så klart! Besök av morfar är väl bästa presenten!
    Melody med matte

    SvaraRadera
  3. Moffaj måste ju bli den bästa presenten! :D

    Vilken underbar vers du skrev till dopet! *tårögd*
    GRATTIS till både er och max idag!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Naaaw alldeles tårögd sitter jag här nu... Så fint du har skrivit!
    Ett jättegrattis till Max på hans födelsedag hurra hurra!!!

    Hoppas att det var en glad och lycklig liten kille som fick se sin morfar imorse...

    Kram

    SvaraRadera
  5. Stort grattis till er fina Max idag! Vilken present, en livs levande moffa :) underbart ju! Hoppas ni haft och har en toppendag. Kramar i massor

    SvaraRadera
  6. Tjejer: Tack fina ni för era kommentarer! Så mycket roligare att kika in här då! Max har haft en underbar dag med morfar som nu åkt hem och han har fått så fina presenter! En av dem är "hemmagjord" och lite sådär alldeles extra så den kommer att förevisas på blogger framöver. Nu är jag dock kanontrött och orkar nog inte med så mycket mer firande:) Många kramar till er!

    SvaraRadera
  7. Nu blir jag rörd! Så himmelens fint du skrivit till din lille pojke, vilken gåva!
    Stor kram!

    SvaraRadera
  8. Man kommer att känna samma sak varje år hur länge som helst. Jag tänker fortfarande på hur det var när mina barn föddes trots att det var -76 och -79 det hände. Det är nog främst känslorna jag minns, men även händelseförloppet. Oron över om sonen skulle överleva, lyckan över att allt gått bra när dottern föddes. Jag tror jag kommer att minnas det varje födelsedag hela mitt liv ut.

    SvaraRadera
  9. Frida: Tack! Jag hoppas att han en dag kommer att läsa den och förstå vilken glädje han är i vårt liv!

    Cicki:Jag tänker att det nog är så för de flesta. Nu när sambon fyllde år i januari så frågade jag svärmor om när han föddes och hon verkade minnas varenda detalj. Jag vet knappt något om min egen födsel så jag tycker att det måste vara så häftigt att ha någon som kan berätta!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...