onsdag 20 mars 2013

Påskdekorationer från Maileg

Bildkälla: Syster Lycklig.

Idag mötte jag upp M för en frukost på mysigaste caféet i småstaden. Det var inte bara vi som kommit på idén utan det var riktig fart där. Jag älskar att äta frukost ute och gör gärna det när jag är utomlands. Att det fanns här i vår lilla stad trodde jag dock inte förrän vi av en slump fick se det då vi varit hos tandläkaren med sonen. För en billig peng får man kaffe eller te, ett stort glas juice, godaste yoghurten med hallon på toppen och en dubbelfralla med ost, skinka och lite sallad. Riktigt läckert och tyvärr hade jag inte med mig kameran för det är lite shabby chic-stil där och mysiga soffor som är sköna att sjunka ner i. Bästa starten på dagen!

På vägen hem passerade jag söta leksaksbutiken som hade ombyggnadsrea och halva priset på en hel del varor. Jag fann bland annat en liten resväska med bilar på från danska sebra till sonen som fyller tre år kommande vecka, perfekt när man är en biltokig liten kille. Den fylldes med lite småsaker och ligger nu i tryggt förvar hemma och väntar på den stora dagen. Den här butiken har precis den typen av saker som jag älskar, trä framför plast och ett stort utbud av favoriten Mailegs produkter. När jag såg de små påskäggen ovan så kunde jag inte låta bli så nu ligger det ett gäng här som ska bli dekorationer i påskriset.

7 kommentarer:

  1. Hej:)
    Så spännande att "se" dig här, i en annan inramning! Samma varma ton, men en liten annan inriktning. Jag kommer att trivas här också, det är jag alldeles säker på:)
    Smäller av en champagnekork och skickar ett gäng fyrverkerier genom rymden för att fira av din nystart och din nya blogg!
    Jag tycker mycket om namnet också förresten:)
    Varm kram!
    Ps! Påskäggen är så skirt ljuvliga! Ds.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, vad glad jag blir för dina ord! Jag gillar namnet jag också:) Kram!

      Radera
  2. Grattis till nya bloggen :)
    Jag lägger in den i min lista så att jag vet var jag har dig ;)

    Supersöta påskägg! :)

    Stor kram till dig!
    //Sofia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad snäll du är som gör så, jag har sett att jag får läsare genom dig! Hoppas på en ny bloggträff framöver:-) Stor kram tillbaka!

      Radera
  3. Nämen vilken trevlig ny blogg du har skapat! Jag gillar namnet! Är din gamla blogg "borta" nu då??
    Ja huvudvärk är skit, nu blir det en promenad och sen hem och hoppa i myskläderna igen... Ska kolla lite i garderoben inför jobbstarten! Man går ju inte runt i det snyggaste varje dag hihi
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag ville ha ett namn som är "jag" på samma sätt som Fröken G var! Och det här namnet passade på flera sätt, ett av dem för att jag kommer från Värmland och verkligen beundrar Selma L.
      Gamla bloggen finns ju kvar,den är inte raderad. Kanske blir det något inlägg nån gång, men just nu känns den här mycket roligare att blogga på:) Kram!

      Radera
  4. Nämen vilken trevlig ny blogg! Namnet gillar jag verkligen...
    Kul att få se "mäklar" bilder! Jättefint har ni det hemma!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...