söndag 2 mars 2014

Fashion Figures Faces


Röhsska museet (Göteborg) visar just nu modeillustratören Mats Gustafsons bilder i en utställning med namnet Fashion Figures Faces. Gustafson har arbetat för Dior, Hermés och andra av världens främsta, och hans verk har synts i modemagasin i en mängd länder. Det material som visas har skapats under åren 1983 till 2013. 

Jag är tyvärr otroligt dålig på att faktiskt ta mig iväg till Röhsska, men den här utställningen tänker jag minsann inte missa! Den håller på fram till den fjärde maj, och för den som vill läsa mera rekommenderas ett besök på museets hemsida. Röhsska har för övrigt många fina utställningar för den som är intresserad av mode och/eller design, tips till Göteborgbesökaren alltså.


2 kommentarer:

  1. Jag är dålig på att ta mig iväg till Fotografiska här i sthlm. Finns så mycket intressant att se men man är ju så seg. Det där verkade mycket spännande dock måste jag säga, så heja dig att ta dig dit!

    SvaraRadera
  2. Låter som en spännande utställning. Uppsala är tråkigt på det sättet. Sällan som det är utställningar här, både när det gäller foto och konst med inriktning på annat än äldre konst.

    Hoppas att du får en bra start på veckan/Kram Hannis

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...