tisdag 18 mars 2014

Hallå tisdag!


En glimt från sovrummet just nu. Tycker att rosa är så fint mot grått, även om dessa kuddfodral från H&M inte har den där smutsrosa nyansen som jag gillar bäst så funkar det. Kuddarna bakom är från pb home. Ljusslingan lyser så vackert på kvällarna, och även om jag egentligen vill att de ska hänga så får de pryda glaskuben tills vidare.

Imorse var jag äntligen hos naprapaten. Fick tipset av springer spanielmatten men av olika anledningar (t.ex. att en viss hund inte är ensamhetstränad ännu utan skäller som en tok när man lämnar henne och det därför måste ordnas med hundvakt..) så har jag skjutit på det. Men eftersom det där tröttsamma ontet fortsatte att hänga kvar, även om det inte är så illa som i början, så kände jag att något behövde göras.

 Naprapaten bekräftade att det var ett litet ryggskott jag drabbats av, och sedan började tortyren, fy vilken smärta! Det knakade bokstavligen till i ryggen när hon bände den, och jag trodde jag skulle gå sönder när hon arbetade på resten av överkroppen- men sådan skillnad det blev! Det märktes verkligen på en gång att det var bättre! Nu har jag svinont, och hon  sa att det kommer att vara ännu värre imorgon, men jag är helt övertygad om att det här var det bästa jag gjort på länge. Så till er som har ryggont vill jag säga, kontakta en naprapat. Ett av tipsen jag fick var att sitta så lite som möjligt, det är tydligen den värsta ställningen.

Nu ska jag och Nemi bege oss ut i regnet för att hämta Max, och så ska vi passa på att posta inbjudningskorten till hans kalas som har legat på köksbordet alldeles för länge. Har vi riktig tur så kanske vi får se en skymt av grannarnas lilla berner sennenvalp som de precis hämtat hem:) Ha en fin tisdag så hörs vi igen!

1 kommentar:

 1. Naprapater är ljuvliga. Det gör sanslöst ont men ack så bra det blir efteråt. Härligt att du börjar känna det bättre i ryggen.
  Ja sitta är inte bra, och tyvärr sitter vi allt för mycket i vår vardag. Har funderat på att köpa ett lite högre bord så jag kan stå vid datorn och blogga i stället (lägger ju en hel del tid framför datorn)

  Hoppas du hade en fin dag och att du fick se det lilla nya hundtillskottet.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...