onsdag 19 mars 2014

...Och ordet jag valde...


Frida - goa, underbara Frida som var här på snabbvisit och hälsade på med sin fina familj i somras-  har en kategori där olika bloggare gästar och berättar om ett ord som för dem betyder något extra. Idag är det min tur och om ordet jag valde och varför kan du alltså   läsa mer om inne hos Frida.

6 kommentarer:

 1. Civilkurage ja, viktigt som bara den!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina och kloka tankar du delar med dig av. Spännande att läsa i den kategorin må jag säga. Så mycket klokheter!

  SvaraRadera
 3. Så som jag lärt känna dig genom bloggen är det ett mycket passande ord på dig. Många klokheter du bär med dig.

  Sv. tack, jag mår faktiskt mycket bättre, peppar peppar, både i leder och mage nu. Väntar dock fortfarande på provsvar. Med maten och disciplinen går det dock utför. De senaste dagarna har jag varit så sugen. På allt. Men då tänker jag att kroppen kanske behöver något, och så äter jag... att återgå till min kosthållning kan jag alltid göra senare. Tror inte på förbud. Kram.

  SvaraRadera
 4. Vilket fantastiskt ord Civilkurage ett ord som passar dig som handen i handsken (kan jag tycka) Jag hoppas jag har civilkurage, jag försöker i alla falll ha det.
  Önskar dig en fin eftermiddag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 5. Tack kära vän för dina fina ord om mig, och tack för att du ville vara med!
  Jag tycker så mycket om din text, såväl ordet som texten och bilden känns som Tanja. För du har civilkurage, och det ska du vara stolt över!
  Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och go och underbar kan du vara själv <3

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...