lördag 22 december 2012

Dan före dan före dopparedan!

Jag älskar att få presenter som givaren gjort själv! Jag blir så löjligt glad! Den här söta julkulan skulle jag nästan kunna ha framme jämt:) Ser ni att det är små hjärtan på? Jag hängde den vid julstrumpan där den passade bra!

Om några timmar befinner vi oss i Värmland och stannar över julen. Där brukar det inte bli lika mycket bloggat. Några inlägg blir det säkert, men det är ganska skönt att göra annat också. Som att träffa släktingar och vänner. och äta det gottigaste i Aladinasken. Ligga i badkaret med superhett vatten och massor av skum! Och kanske åka lite pulka också... Hoppas att snön stannat kvar där så att vi får en vit jul!6 kommentarer:

 1. Det strömmade allt in en del läsare till mig tack vare dig :) tack! Och ha en skön jul. Kram Tuzz

  SvaraRadera
 2. Ha det riktigt bra i Värmland. Ganska nyligen läst Gideons ring. Jag gillar Hammarbyserien!
  Kramar från
  Melodys matte

  SvaraRadera
 3. Hej! Tack för snälla ord hos mig. Tråkigt att läsa om din sjukdom. Fin blogg och riktigt snygg julkula. God jul!

  SvaraRadera
 4. Som jag vill att du bara ska vila dig! Och skämma bort dig! Och bara loppa dig! Och ha en underbar jul, min vackra vän.
  Jag grät också floder till galan igår kväll...så himla vackert är det. Som vi behöver möta ljus och värme, i den här världen.
  Tusen kramar!

  SvaraRadera
 5. Jag har läst båda författarna :) gillar dem båda!!
  Njut nu av Värmland och alla nära och kära :)
  Tråkigt att läkaren inte ringde :(

  Jag önskar dig och familjen en riktigt riktigt underbar jul med massa gott och avkoppling..
  Ta hand om dig

  Stooooor kram
  Sandra

  Pssst, det är storm här hemma, vägrar gå ut ;)

  SvaraRadera
 6. Jag sitter vid datorn hemma hos föräldrarna och där går det av någon outgrundlig anledning inte att kommentera under varje kommentar som jag ju annars gör...
  Tuzzan: Vad glad jag blir att få höra det! Vissa saker ska man inte snåla med och dit hör länkkärlek!:) Tack detsamma! KRAM

  Melodys matte: Visst är serien bra! Kul att se att det finns andra svenska deckarförfattare än Läckberg som ju syns överallt:) Kramar till både matte och hundarna:)

  Anna-Karin: Ja din blogg återvänder jag gärna till! Tack för din kommentar! Hoppas att du har fina juldagar du också!

  Frida: Ja så är det ju! Jag blir ibland alldeles matt av all grymhet som finns... djur som plågas, barn som medvetet skadas, människor som begår de värsta brotten... Då är det så fint att det kommer sådana här galor. En stund då allt det hemska liksom försvinner och då det vackra lyser starkt. Fantastiskt! Och tack för dina fina ord:) Tusen kramar tillbaks!!:)

  Sandra/Villa Elle: Ja de är verkligen pärlor i den svenska deckargenren! Har du läst Håkan Östbergs böcker om Fredrik Boman? Annars tycker jag du ska göra det, ännu en bra svensk deckare!
  Tack detsamma fina du, verkligen!! Många kramar!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...